PLEJE AF MODEN HUD

En moden hud kræver lidt mere og har brug for ekstra kærlighed og opmærksomhed. For at give huden et ungdommeligt udseende og undgå tørhed, fine linjer eller at huden udtyndes, så læs NIVEA eksperternes gode råd. Undgå aldringstegn ved at anvende den bedste dagcreme til moden hud.

MODEN HUD: DE FØRSTE TEGN

Hvem drømmer ikke om en smuk og ungdommelig hud? Men efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud sin elasticitet og spændstighed. For at holde en moden hud strålende og smuk, kan du forsøge at undgå tegn på en aldrende hud ved hjælp af en speciel antiaging creme. Ved at give en moden hud den rette pleje og den opmærksomhed, den har brug for, kan din hud forblive frisk og strålende.

BESKYT DIN HUD MOD SOLENS STRÅLER!

De skadelige UV-stråler er en af de vigtigste årsager til rynker eller pigmentpletter hos en moden hud. Du skal derfor altid anvende en dagcreme med solbeskyttelsesfaktor. Hvis der er fuld solskin, så skal du sørge for at smøre dig godt med beskyttende solcremer. NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream SPF30 er en fugtighedscreme med Q10, der ikke blot mindsker rynker, men også indeholder UVA/UVB-filtre til at beskytte din hud.

HVORDAN UDVIKLES EN MODEN HUD?

 • Fra vi er i tyverne, begynder vores hud langsomt at miste noget af sit naturlige fugtindhold.
 • Når vi bliver 30, er vores hud allerede begyndt at modnes. Den danner færre lipider, og fine linjer og de første rynker i panden bliver synlige.
 • Fra 40-årsalderen vil vores hud blive tyndere og miste sin spændstighed og elasticitet. De første aldringstegn viser sig omkring øjne og mund. Efterhånden som vi bliver ældre, falder kroppens celleaktivitet, og huden er længere om at regenereres.
 • Idet huden danner mindre kollagen, bliver en moden hud tydeligt mindre fyldig, når man har rundet de 50 år. 
 • Når man fylder 60 år, mister huden sin tæthed og tykkelse. Samtidig begynder aldersrelaterede pigmentpletter at vise sig. Det er derfor vigtigt, at du plejer din hud ordentligt fra en tidlig alder, så du kan hjælpe den med at bevare sin ungdommelighed længere. Vi har skabt NIVEA Q10 Power Extra Nourishing produktlinje, der er beriget med arganolie, til at pleje en moden hud i dybden.

MODEN HUD – SÅDAN PLEJER DU DIN HUD!

Hudens aldringsproces er helt naturlig og ikke noget, vi kan ændre. Men med den rette pleje og opmærksomhed kan vi forsinke aldringsprocessens hastighed og bevare hudens ungdommelige vitalitet længere. Moden hud er ekstra krævende og har brug for særlig pleje. NIVEA har udviklet en række antiaging produkter, der hjælper dig med at bevare din hud smuk og strålende og som forsinker en tidlig aldring af huden.


GIV DIN HUD LÆNGERE UNGDOMMELIGHED

Hudens aldring er forskellig fra person til person og afhænger af en række indre og ydre faktorer. Generelt skal du fra 25-30- årsalderen sørge for at fugte og beskytte din hud med kvalitetsprodukter med antiaging funktioner.

SÅDAN FINDER DU DEN BEDSTE DAGCREME TIL MODEN HUD

 • Cremer med arganolie, såsom NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Night Cream, og calcium fugter huden i dybden og giver ekstra fugt til tør og moden hud.
 • Formuleringer med sojaekstrakt mindsker fine linjer og rynker og giver en moden hud et ensartet udseende.
 • Calcium og nærende ekstrakter møder den modne huds behov for særlig pleje: calcium er kendt for dets styrkende egenskaber. Perleekstrakter er rige på vigtige mineraler. De vil efterlade huden blød, velplejet og tydeligt mindske aldringstegn.
 • Burreekstrakt understøtter hudens egen produktion af kollagen.
 • Q10 er et indholdsstof, der findes i huden, men hvis naturlige koncentration reduceres med alderen. Ved at anvende en passende antiaging creme med Q10 får moden hud igen tilført en masse næring.
 • Hyaluronsyre er anden antiaging ingrediens, der passer til en moden huds behov. Hyaluronsyre og magnolieekstrakt forbedrer hudens egen evne til at optage vand og styrker cellernes evne til at modstå oxidativ stress. Moden hud efterlades mild, blød og glat med en ungdommelig glød. Prøv vores NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Day Cream sammen med NIVEA Hyaluron Celluar Filler Firming Night Cream for at give huden et dobbelt boost hyaluronsyre.

  Ønsker du at give din hud ekstra pleje, så prøv NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Serum Pearls - vores bedste serum til moden hud. Den giver ekstra fugt, plejer rynker og virker opstrammende.

MAKEUP - DEN LILLE HJÆLPER TIL EN MODEN HUD

Makeup hjælper med at understrege det smukke ved en moden hud. Du kan opnå en ensartet teint ved hjælp af en farvet dagcreme. Understreg dine øjne og sørg for at pleje dine læber - her er en farvet læbepomade ideel. Find ud af meget mere om NIVEAs læbepleje.

ANSIGTSMASKER DER OPFRISKER OG GIVER MASSER AF FUGT

Nogle af de bedste naturlige skønhedsbehandlinger, der kan supplere din hudplejerutine, finder du i dit køkken. En ansigtsvask lavet på mandelmælk mindsker de første tegn på fine linjer, og en avocadomaske er tætpakket med vitaminer, der giver masser af friskhed til en moden hud.