PLEJE AF MODEN HUD

Moden hud har mange krav og har brug for en ekstra smule kærlighed og opmærksomhed. For at hjælpe huden med at føle sig ungdommelig og forhindre tørhed, fine linjer eller tyndhed, kan du se vores NIVEA-eksperttips og produkter. Støt din hud ved at sikre, at du bruger den bedste dagcreme til moden hud.

MODEN HUD: DE FØRSTE TEGN

For at holde din modne hud strålende smuk kan du forhindre tegn på aldrende hud med specielle anti ageing-cremer. At give moden hud den rette pleje og opmærksomhed, den har brug for, vil sikre, at din hud understøttes og plejes.

BESKYT DIN HUD MOD SOLSTRÅLER

Skadelige UV-stråler er en af hovedårsagerne til udvikling af rynker eller pigmenteringspletter i moden hud. Derfor skal du altid bruge en ansigtscreme med en solbeskyttelsesfaktor. Hvis det er særligt solrigt vejr, skal du sørge for at tildække dig med solbeskyttelse med høj faktor.

NIVEA SUN UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream med SPF 30 og Q10 giver effektiv Uv-beskyttelse, mens den forebygger solbaserede tegn på aldring såsom rynker og pigmentpletter i at danne sig.

HVORDAN UDVIKLES EN MODEN HUD?

  • Fra vi er tyverne begynder vores hud langsomt at miste sin fugtighed.
  • Når vi er 30, er vores hud allerede begyndt at modnes. Den danner færre lipider, og fine linjer og de første rynker på panden bliver synlige.
  • Fra 40-årsalderen begynder vores hud at blive tyndere og miste sin fasthed og elasticitet. De første tegn på moden hud er synlige omkring munden og øjnene, også kendt som kragetæer
  • Når vi bliver ældre, falder celleaktiviteten i vores kroppe, og vores hud regenereres langsommere.
  • På grund af tab af hudens egen kollagen reduceres volumen af moden hud synligt efter 50-årsalderen.
  • I 60-årsalderen mister huden densitet og tykkelse. Aldersrelaterede pigmenteringspletter begynder også at vise sig. For at hjælpe huden med at opretholde sin ungdommelige udstråling er det vigtigt at starte anti ageing-hudplejerutinen så tidigt som muligt.

SÅDAN PLEJES MODEN HUD

Aldring af huden er en naturlig proces, men med den rette pleje og opmærksomhed kan vi støtte vores hud i løbet af processen for at holde den sund og strålende. Moden hud er særligt krævende og har særlige plejebehov. NIVEA har udviklet en række anti ageing-produkter, der hjælper dig med at opretholde et ungdommeligt udseende og forhindre, at din hud ældes for tidligt.

GIV DIN HUD EKSTRA STØTTE

Hudens aldringsproces er unik for alle personer og kan påvirkes af en lang række interne og eksterne faktorer. Generelt skal du fra 25-30 år tilføre fugt og beskytte din hud med anti ageing-produkter af høj kvalitet. Læs videre for at finde den bedste dagcreme til moden hud til dig.

INGREDIENSER TIL MODEN HUD

make-up

HVORDAN VÆLGES DET BEDSTE SERUM TIL MODEN HUD?

På samme måde som ansigtscremer er det vigtigt også at undersøge ingredienserne i ansigtsserummer for at sikre, at du får den bedste behandling og næring. Opdag NIVEA Cellular Filler Elasticity Anti-Spot-serum til moden hud, beriget med hyaluronsyre, kollagen og elastin for at tilføre intens fugt, samtidig med at huden opstrammes og alderspletter reduceres med synlige resultater på kun 4 uger

ANSIGTSMASKER TIL MERE FRISKHED OG HYDRERING

Nogle af de bedste naturlige skønhedsbehandlinger, der kan ledsage dine hudplejerutiner, findes i dit eget køkken. En ansigtsvask lavet af mandelmælk reducerer de første tegn på fine linjer, og en avocadomaske er fyldt med vitaminer for at give moden hud en frisk fornemmelse. Udforsk opskrifter på DIY-masker her.