PAS PÅ DIN HUD MED MICELLAR VAND

I denne travle verden, får huden ikke altid den opmærksomhed den fortjener. Micellar vand har den fordel, at du sparer tid samtidig med at du forkæler dit ansigt med den skånsomme pleje, som den har brug for.

TILFØJ MICELLAR VAND TIL DIN HUDPLEJE RUTINE

Hvad er Micellar vand og hvordan bruger du den bedst? Vi undersøger forskningen bag dette populære produkt og hvordan det virker på huden.

Hvad er Micellar vand og hvordan virker det?

NIVEA Micellar rensevand var specielt udviklet som en hurtig, behagelig og effektiv rens og makeupfjerner. Den indeholder specielle strukturer af overfladeaktive molekyler, bedre kendt som miceller.

De hjælper med at fjerne makeup selv fra øjnene og læberne, så vel som sebum og andre urenheder fra huden.

Micellar vand renser intensivt men skånsomt i et trin og efterlader endda huden fugtet.

På grund af denne innovative micellar teknologi, som er meget mild men yderst effektiv, kan den bruges (med en vatrondel) uden at gnide eller skulle vaskes af.


HVAD KAN MICELLAR RENSEVAND BRUGES TIL?

Micellar vand er en rens elsket for dens alsidighed. Micellar teknologien fungerer som en ansigtsrens, toner og makeupfjerner. Den har endda en fugtgivende effekt på huden. Om du ønsker at rense huden fra dagens skidt og snavs eller fjerne din makeup, er Micellar rensen altid klar på opgaven.Micellar vand er en rens elsket for dens alsidighed.

7 måder at Micellar rensevand kan hjælpe dig, med at passe på dit ansigt

  • Micellar vand fjerner let din makeup
  • Renser intensivt og lader din hud trække vejret
  • Micellar rensevand fungerer også som en toner
  • Den sidste del af 3-i-1 effekten er en fugtigvende effekt
  • Indeholder gode olier og vitaminer for huden
  • Micellar rensevand fjerner makeup og renser ansigtet samtidig
  • Kan også bruges på sensitive områder som øjnene og læber

Mild og skånsom rens

Sensitiv hud vil især glædes ved brug af Gentle Caring Micellar Cleansing Vand til sensitiv hud. Den milde formula med ingredienser som panthenol og vindruekerneolie renser skånsomt dit ansigt og giver øjeblikkeligt fugt.
Da Micellar vand sammen med en vatrondel fungerer som en magnet, er det ikke nødvendigt at skulle gnide makeuppen af.

Mild og effektiv makeupfjerner

Det smukke ved Micellar vand er, at det både kan bruges som en ansigts- og øjenmakeupfjerner. Om du har lagt en let hverdagsmakeup eller har kraftig makeup på fra en festlig aften, vil Micellar vand kunne fjerne det i en fart. Formulaen er designet til at garantere dig en hurtig, mild og effektiv makeupfjerner.