Micellar Water

Prøv micellar water, der er den ultimative ansigtsrens og makeupfjerner. Vil du vide mere om fordelene ved micellar water, hvad det er og hvordan miceller virker? Så læs videre her og få gode råd til hvordan du finder den micellar water, der passer dig bedst.

Hvad er micellar water?

Du har sikkert hørt om hvordan micellar water virker, men er du sikker på, at du ved præcis hvad det er for noget? 

Hvad er micellar water?

Micellar water som for eksempel NIVEA Micellar Cleansing Water virker som den bedste ansigtsrens. Det er en rens, der indeholder miceller, som er overfladeaktive molekyler, der er hydrofile og oleofile. Det betyder, at de tiltrækker vand, fedt og snavs. Når micellar vandet anvendes på en vatrondel eller renseserviet, så fjernes selv den mest hårdføre makeup.

Micellar vandets unikke egenskaber betyder, at du afhængigt af din hudtype kan anvende det som ansigtsvask, makeupfjerner og fugtgiver. For at få det allerbedste resultat kan du dog vælge at kombinere micellar water med forskellige dagcremer og ansigtsvask. 

Hvad er Miceller?

Miceller er usynlige, koncentrerede molekyler, som både elsker vand (hydrofile) og olie (oleofile). Det betyder, at de kan fjerne snavs, der er både vand- og fedtopløselig, idet molekylerne naturligt tiltrækkes af både fedt- og vandbaserede stoffer. Miceller omkranser fedt- og voksbaserede snavspartikler i deres oleofile midte, så partiklerne nemt kan fjernes, uden at du behøver at knubbe huden eller at huden irriteres.

Når micellar vandet anvendes på en vatrondel, der elsker vand, e det den ydre del af micellen der som en magnet hæfter sig til vatrondellen. Dermed kan snavs nemt tørres væk. Anvendelsen af Micellar Water er en nem og naturlig måde at fjerne makeup let og hurtigt, samtidig med at det er skånsomt for hud og øjenvipper. 


Fordelene ved Micellar Water

Med NIVEAs store udvalg af micellar produkter er der noget for enhver hudtype. Hvis du har tør hud er NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellar Water perfekt til dig. Den renser huden og giver masser af fugt.

Har du en sart hud, skal du vælge vores milde NIVEA MIcellAIR Skin Breathe Micellar Water Sensitive Skin. Den er uden parfume og renser huden uden at irritere.

Til fedtet hud kan du anvende NIVEA Gentle Eye Make-up Remover, der fjerner makeup og renser huden, så den føles frisk og ikke fedtet.

Vandfast mascarafjerner

Med hensyn til rensning af meget hårdfør makeup, som fx vandfast mascara, så virker ansigtsservietter med Micellar water som en magnet, der hurtigt og enkelt trækker makeup'en væk fra det følsomme øjenområde.


Tips til fjernelse af øjenmakeup med micellar water

  • Blødgør en vatrondel eller renseserviet med Micellar Water og lad den hvile et øjeblik på det lukkede øje for at opløse makeup'en, inden du tørrer den henover ansigtet og øjnene.
  • Sørg for ikke at gnubbe eller gnide.
  • Tør forsigtigt øjne eller ansigt med rene renseservietter eller vatrondeller, indtil der ikke kommer flere makeuprester på. Der er ingen grund til at trykke for hårdt.
  • Fjern altid makeup fra øjnene, inden du renser resten af ansigtet.
  • Det er vigtigt at rense og tone dit ansigt - heldigvis er Micellar Water en 3-i-1 løsning, så du ikke behøver at gøre yderligere!

Makeup Renseservietter

Ansigtsservietter som NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Make-up Remover Wipes er en god alt-i-én løsning til at rense ansigtet og fjerne makeup. Renseservietterne arbejder hurtigt og med plejende E-vitamin efterlades huden blød og fugtet.

Akne og Micellar Water

Den bedst egnede micellar water til hud med tendens til akne er én, der ikke efterlader en hinde.

NIVEA's Skin Breathe Micellar Water fjerner hårdfør øjenmakeup (og makeup i det hele taget), renser mildt i dybden, fjerner talg og blødgører huden uden at efterlade en hinde, der blokerer porerne og dermed kan medføre akne.


4 grunde til at være vild med NIVEA Micellar makeupfjerner

1. Det er nemt

Du kan fjerne makeup hvor som helst og når som helst, hvad enten det er i træningscenteret, på rejsen eller efter en lang dag.

2. Det har en mild formulering

NIVEA Daily Essentials Sensitive Caring Micellar Water med vindruekerneolie og NIVEA Caring Make-Up Wipes med E-vitamin nærer og plejer din hud.

3. Det er effektivt

Fjerner makeup med et strøg med en vatrondel eller renseserviet - uden af efterlade plamager. NIVEAs renseservietter med Micellar Water gør fjernelse af makeup hurtigere!

4. Det er hurtigt og let

NIVEA makeupfjerner med Micellar Water kombinerer makeupfjerner, rens, toner og fugtgiver i én.

Hvordan anvender du Micellar Water

1. Udvalg

Vælg den rigtige Micellar Water makeupfjerner i henhold til din hudtype (tør, sart, normal).

2. Rens

Påfør NIVEA Micellar Water på din vatrondel og tør dagens makeup af.

3. Dulme

Mærk den tonende og fugtende virkning på din hud.


En praktisk makeupfjerner

Efter en lang dag eller en aften i byen

Hvad enten du er en mor med masser af bolde i luften eller en travl forretningskvinde, så er det altid skønt at få lidt ekstra tid til sig selv. NIVEA Daily Essentials 3 in 1 Cleansing Micellar Wipes er en af de bedste makeupfjernere fra NIVEA. Den er mild og giver masser af fugt med blot et enkelt strøg. På kontoret

På kontoret

NIVEA Daily Essentials 3 in 1 Cleansing Micellar Wipes er en kvindes bedste ven. Hav altid en pakke i dit skab eller skrivebord, så du nemt og hurtigt kan rette, fjerne eller opfriske din makeup.


I metroen eller bussen

Det er aldrig nemt at genopfriske eller fjerne makeup, når man er med offentlig transport, men det kan være praktisk. Med NIVEA renseservietter kan du nå at fjerne dagens makeup og snavs inden næste stop.

 

I håndtasken

Det kan være svært at lægge den perfekte makeup, og svupsere kan forekomme. Med NIVEA Daily Essentials Caring Micellar Cleansing Water i tasken kan du altid tilrette og opfriske din makeup, når du er på farten.


I træningscenteret

NIVEA Micellar Water og renseservietter er en handy følgesvend i træningscenteret. Fjern din makeup uden problemer i omklædningen.