kvinde, der bruger micellært vand

Hvad er Micellar Water, og hvordan bruger man det?

Find ud af, hvad er Micellar Water er, lær om dets fordele og de bedste metoder til at bruge og implementer Micellar Water i din hudplejerutine.

Hvad er Micellar Water, og hvordan bruger man det?

Micellar Water er ved at blive en nøglekomponent i skønhedsverdenen, men du undrer dig måske over, hvad er Micellar Water, og hvordan kan du implementere det i din rutine? Læs videre for at opdage alt, hvad du behøver at vide om skånsom rensning af ansigtet med micellære renseprodukter, og hvordan du bruger Micellar Water til at fjerne partikler af snavs hurtigt og grundigt. Fordi Micellar Water er så skånsomt mod huden, er det særligt velegnet til det følsomme øjenområde med mange andre Micellar Water-fordele nævnt nedenfor.

kvinde rensende ansigt

Hvad er Micellar Cleansing Water?

Selvom du måske har hørt udtrykket Micellar Water, sidder du måske stadig med spørgsmålet ‘Hvad er Micellar Water? Micellar Water er et renseprodukt, der indeholder miceller. Disse suspenderede overfladeaktive molekyler er hydrofile og oleofile, hvilket betyder, at de tiltrækker vand, olie og det snavs, der følger med det. Når de kombineres med en vatrondel eller -serviet, fjerner de genstridig makeup. 

De unikke egenskaber ved micellært rensevand betyder, at det kan bruges som ansigtsrens, makeupfjerner og fugtighedscreme, afhængigt af din hudtype. Nu har vi svaret på: Hvad er Micellar Water? Men du undrer dig måske over, hvad miceller er? 


Hvad er Micellar Water

Hvad er en micelle?

Uanset om det er makeupfjerner eller ansigtstonic, er udtrykket miceller velkendt i skønhedssektoren.

- Miceller dannes ved samling af mikroskopiske overfladeaktive molekyler, der både er vandelskende (hydrofile) og fedtelskende (lipofile).
- Miceller kan fjerne både vandopløselige og fedtopløselige rester af makeup eller snavs.
- Takket være micelle-teknologien er brugen af et godt Micellar Water-produkt alt, der skal til for at rense dit ansigt i dybden. 
- På grund af den milde, men effektive Micellar Water-formula, er der ikke behov for overdreven gnidning af ansigtet, hvilket kan irritere huden. 

 
Så nu du ved, hvad Micellar Water er, og hvad miceller er, læs videre for at finde ud af, hvordan du bruger Micellar Water.

miceller

kvinder-bruger-micellært-vand
kvinde fjerner makeup

Sådan bruger du Micellar Water

Du behøver ikke meget skønhedsekspertise til påføring af Micellar Water, det kan gøres nemt ved at væde en vatrondel i Micellar Water. Glid derefter forsigtigt vatrodellen hen over ansigtet for nemt at fjerne snavs, makeup og endda mascara. 

 
Sådan bruger du Micellar Water trin for trin

1. Vask dine hænder: Før du begynder at bruge et ansigtsprodukt, er det vigtigt at vaske dine hænder, da dette vil sikre, at du ikke gnider mere snavs ind i dit ansigt og ind i dine porer.

2. Vælg det rette renseprodukt: Dernæst skal du vælge Micellar Water, der passer til din hudtype (tør, følsom, normal). Forskellige Micellar Water-produkter kan have forskellige formulaer til din specifikke hudtype.

3. Væd en vatrondel og stryg: Tag din vatrondel, hæld godt med Micellar Water på den, og lad den trække lidt. Når den er gennemblødt, kan du tørre rondellen forsigtigt over ansigtet.

4. Afslut med fugtighedscreme: Det sidste trin er at dulme huden med en fugtighedscreme eller en beroligende ansigtscreme for at tilføje en ekstra smule hydrering.
Et almindeligt spørgsmål, folk stiller, er, om Micellar Water skal vaskes af. Svaret er nej! Micellar Water er en rensevæske, der ikke skal vaskes af, så brug produktet, og fortsæt med din almindelige rutine.


Hvad er Micellar Water

Er Micellar Water en toner?

Der kan være en vis forvirring om ""hvad er Micellar Water, og hvordan er det anderledes end toner"". Der er dog store forskelle mellem toner og Micellar Water. Hvad er så forskellene?
 
Micellar Water er et fremragende multifunktionelt produkt, der generelt bruges som et rensemiddel. Det er første skridt i at fjerne urenheder, makeup og snavs, der er opbygget i løbet af dagen. På grund af sin formula fører Micellar Water også hydrering tilbage i huden, ligesom en fugtighedscreme. Desuden hjælper det med at genoprette hudens pH-balance, ligesom en toner. 
 
Micellar Water kan bruges som ansigtsvask, makeupfjerner, toner og fugtighedscreme, men dette gælder ikke, når det kommer til toner. Tonere skal bruges efter rensning for at genoprette hudens pH og forberede huden til yderligere produkter. En toner kan dog ikke bruges som rensemiddel eller makeupfjerner. Så det er forskellen mellem toner og Micellar Water.

5 fordele ved Micellar Water

Mildere end traditionelle rensemidler: Det betyder, at Micellar Water er velegnet til alle hudtyper, især dem med følsom hud. Dette kan delvist tilskrives, at de fleste af de bedste Micellar Water-produkter er alkoholfrie.

Fremmer hydrering og fugt: De fleste typer Micellar Water indeholder forbindelser som glycerin, som har vist sig at hjælpe huden med at bevare fugten. Derfor er det mere fugtgivende end almindelige makeupservietter.

Hjælper på akne: Det bedste Micellar Water til akneudsat hud er det, der ikke efterlader rester. Dette skyldes, at det, der efterlader rester, kan tilstoppe dine porer, hvilket gør det sværere for toksiner at forlade huden. Dette resulterer i akne, hudorme og sorte hudorme.

Trækker olie og snavs ud, der tilstopper porerne: Miceller kan også øge din huds åndbarhed, så rensemidler kan nå dybere lag af huden.

Bærbart og belejligt: Som et produkt, der kan bruges som makeupfjerner, rensemiddel og toner, eliminerer det behovet for flere produkter. Ansigtsservietter med Micellar Water er gode at bruge på farten og kan bruges hele dagen.
 
Så det er klart, at der er mange fordele ved Micellar Water. Alle disse fordele ved Micellar Water kan nemt tilføjes til enhver skønhedsrutine, og oven i købet gavner Micellar Water ved ikke at kræve nogen skylning før eller efter brug!

nivea-micellar-vand

Bedste tips til at fjerne øjenmakeup med Micellar Water

En af de bedste fordele ved Micellar Water er, at det er den perfekte øjenmakeupfjerner. Dette er muligt, da funktionerne nævnt i 'hvad er Micellar Water' betyder, at det er skånsomt mod huden, især følsom hud omkring øjnene.

- Lad vatdondellen eller kluden vædet med Micellar Water hvile på dine lukkede øjne for at blødgøre makeuppen, før du tørrer hen over ansigt og øjne.
- Pas på ikke at gnide for meget omkring det følsomme øjenområde.
- Gentag blide aftørringer, indtil rondellen eller servietten er ren efter aftørring. Det er ikke nødvendigt at anvende for meget tryk.
- Sørg for at fjerne al øjenmakeup, før du renser resten af dit ansigt.
- Når det kommer til hård, stædig makeup som vandfast mascara, fungerer Micellar Wipes som en magnet til at tørre makeuppen væk fra dit følsomme øjenområde for hurtig, skånsom og nem fjernelse.

Hvad er bedste ansigtsrens for dig og din hud?

Efter at have lært om ""hvad er Micellar Water"", vil du sikkert gerne vide, hvordan du finder den bedste ansigtsrens til dig. Med så mange produkter kan det være svært at vælge. For at finde den bedste ansigtsrens til dig, er det vigtigt at tage stilling til, hvad fordelene skal være. Leder du efter Micellar Water, der er godt mod akne, til følsom hud eller til at tilføre din hud energi? 

Hvis du leder efter den bedste ansigtsrens til sart hud, anbefaler vi vores NIVEA Micellair Water Sensitive Skin, med micellær teknologi, der renser og fjerner makeup fra ansigt og øjne og fugter på én gang.

Alternativt er vores NIVEA Expert Water er specielt udviklet til vandfast og langtidsholdbar makeup. Formulaen indeholder tør olie, som fjerner al langtidsholdbar og vandfast makeup og ikke efterlader nogen fedtede rester på huden. 

Vores NIVEA Naturally Good Micellar Water er også en mulighed. Den indeholder Micellar Water med økologisk Aloe Vera. Den indeholder 98 % ingredienser af naturlig oprindelse for en naturlig rensning af dit ansigt.