After sun: forfrisk og forkæl din hud

Efter at have opholdt dig i solen har din hud brug for særlig pleje: NIVEA After Sun Care giver huden det tilbage, som den har mistet under solbadningen.

Afkølende lindring for solbrændthed efter solbadning 

Efter en lang dag i solen har din hud brug for særlig pleje: NIVEA After Sun-produkter som After Sun Refresh In-Dusch og After Sun Lotion er udviklet specielt til den solbeskinnede huds behov og giver den alt, hvad den nu har brug for.

Efter at have opholdt dig i solen, har du brug for after sun 

Efter en lang dag i solen har din hud brug for særlig pleje: After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion som After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion er udviklet specielt til den solbeskinnede huds behov og giver den alt, hvad den nu har brug for. En intensiv after sun fugtighedscreme kan hjælpe til at regenerere tør og varm hud hurtigt:

• Den afkøler stresset hud.
• Den beroliger huden med en rig pleje.
• Den hjælper til at genoprette hudens elasticitet.
• Den hjælper huden til at regenerere.
• Den giver den fugt, som din solstressede hud har brug for.

Den dejligt blide konsistens ved NIVEA After Sun-produkter gør det nemmere at smøre creme på følsom hud og vil helt sikkert også føles fantastisk. Og når du bruger for eksempel NIVEA After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion med aloe vera og avocadoolie, giver du ikke bare din hud 24-timers intensiv fugt, men du opretholder også hudens elasticitet og opnår en silkeblød fornemmelse.Find ud af, hvilken solbeskyttelse du skal bruge.

Efter solbadning 

Efter en dag på stranden hjælper after sun-pleje solstresset hud.
after sun do it yourself
After sun-lotion – lav den selv!
Masker med mejeriprodukter som yoghurt eller kærnemælk beroliger og får solstresset hud til at slappe af.
After Sun mask
After sun-lotion – lav den selv!
Skiver af agurk afkøler ophedet hud og giver fugt.
After sun-lotion – lav den selv!
Avocadomos giver hud, der er tørret ud af solen, umættede fedtsyrer, A-vitamin og B-vitamin.
Strawberries
After sun-lotion – lav den selv!
Frugt som bananer og jordbær giver huden fugt og understøtter dens naturlige regenerering.

Afkølende og beroligende after sun-pleje 

Efter en længere periode med solbadning, har huden brug for intensiv fugt. NIVEA After Sun-produkter er udviklet specielt til disse behov og understøtter dem optimalt ved at:

  • give fugt, 
  • forfriske huden og
  • have en kølende effekt.

Men du kan også give din hud fugt under brusebadet: Du skal bare smøre den innovative After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion på din våde hud, mens du er i brusebadet, og den absorberes straks. Derefter skal du bare skylle eventuel overskydende lotion af! NIVEA In-Shower sikrer, at du har mærkbart blød og fugtet hud lige efter at have taget solbad og efter brusebadet.

After sun-pleje – påføres ganske enkelt under brusebadet 

Den nye NIVEA SUN After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion beroliger og forfrisker huden efter solbadning – og den gør det, mens du er i brusebadet! Den giver langvarig fugt og efterlader din hud med en forfriskende og glat fornemmelse. After sun-pleje har aldrig været så nem!


DE STEDER VI PLEJER AT GLEMME 

Når vi påfører solcreme, er det nemt at fokusere på børnene og glemme visse dele af vores egen krop. Vi kæmper ofte med de svært tilgængelige områder som ryggen eller glemmer dele af kroppen som oversiden af fødderne, men familie og venner kan være en stor hjælp.

Efter solbadning bør du pleje og berolige din hud med after sun-produkter