Skønheden ved rynker om munden

Smilerynker omkring munder giver ansigtet skønhed. De er et symbol på glæde, og kan ofte fortælle, hvor glad du er. Et liv med grin og smil resulterer i små rynker om munden og øjnene. Læs mere om rynker omkring munden og hvordan du kan pleje dem.

Smilerynker omkring munden: hvad betyder de?

Smilerynker om munden er resultatet af glædesfyldte og festlige tider i dit liv - nyd og få mest ud af din naturlige skønhed!
 

Accepter og glæd dig over dine rynker omkring munden!

Det er ingen skam at blive ældre, og fine linjer eller rynker omkring munden og øjnene er blot resultatet af et liv med smil og latter. De fortæller en historie, om de glade tider og spændende oplevelser, som du har oplevet - så sæt pris på og nyd dem, så du kan ældes med ynde!

Hvorfor prøver mange mennesker at mindske rynker om munden?

For nogle kvinder er den begyndende aldring og de fine linjer en stor bekymring, og de prøver derfor at finde måder at modarbejde hudens aldringsproces. Men hvis man ser på aldring i et andet lys, så kan du se smilerynker om munden som noget positivt. Glem ikke, at det at blive ældre betyder, at du har haft et langt liv med mange skønne oplevelser. Rynkerne i ansigtet er blot et billede af de mange følelser, du har følt, og de gode tider, du har haft. Hver enkelt smilerynke stammer fra et glædefyldt minde. Ved at påtage dig en mere positiv holdning til aldring kan du forøge din selvtillid og lære at elske, den måde naturen har skabt dig.

Behandling af rynker omkring munden

Selvom smile- og grinerynker om munden er et tegn på erfaring og lykke, kan du med vores guide få gode råd, hvis du gerne vil minimere dem lidt.
Behandling af rynker omkring munden:

Udvid munden

Træk først læberne indad og hold dem tæt sammen. Derefter udvider du munden ved trække luft ind i munden. Hold vejret og tæl til fem, inden du igen slapper af. Gentag øvelsen et par gange. Dette hjælper med at mindske rynker omkring munden.
Behandling af rynker omkring munden:

Fiskeansigt

Til den næste ansigtsøvelse skal du suge dine kinder ind og lave trutmund med dine læber, så du ligner en fisk. Hold bevægelsen og tæl til fem, inden du giver slip. Gentag et par gange. Gør dette jævnligt for at styrke ansigtsmusklerne og dermed mindske rynkerne om munden

Behandling af rynker omkring munden:

Klem kinderne

Smil bredt og med synlige tænder, inden du klemmer dine kinder i siden for at få mundvigene til at bøje sig. Dette arbejder med det særlige område, hvor smilerynker som regel viser sig. Gentag øvelsen fem gange for at opnå det bedste resultat.
Behandling af rynker omkring munden:

Lav et O med læberne

Denne øvelse aktiverer musklerne i dine kinder. Prøv at lave et lille O med dine læber, der holdes let adskilt. Mens du gør dette, forsøger du at smile fra mundvigen - du skulle gerne mærke et stræk i dine kinder. Hold i et par sekunder, inden du igen slapper af.
Behandling af rynker omkring munden:

Løft kindbenene

Pres dine læber afslappet sammen og smil bredt, så du mærker at dine kindben løfter sig. Hold i et par sekunder og slap af. Denne øvelse toner musklerne i kinderne og gør smilerynker mindre synlige.

Creme mod rynker om munden med Q10 - en vigtig del af energiproduktionen i cellerne

Ved at integrere Q10 i en kraftig antirynkeformulering forbedres energiproduktionsprocessen, så huden får hjælp til at udføre alle dens vitale funktioner såsom beskyttelse, regenerering, reparation og fornyelse. Alle disse processer er vigtige for at behandle rynker omkring munder. En Q10 creme som fx NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream er en vigtig del af en antirynke-hudplejerutine. Kombineret med en natcreme såsom NIVEA Q10 Power Firming Night Cream, er du sikker på, at din hud effektivt regenerer, mens du sover, og at cremen hjælper med at mindske rynkernes synlighed og holder huden fugtet.

For at give huden endnu mere næring kan du tilsætte et par dråber af NIVEA Q10 Power Pampering Oil til din natcreme som ekstra antiage-behandling.

Gode råd til at mindske synligheden af rynker om munden

  • Sørg for at drikke godt med vand, så din hud forbliver hydreret.
  • Spis en kost, der er rig på E-vitamin, som er en vigtig antioxidant, der giver huden et frisk og ungdommeligt udseende.
  • Stop med at ryge - rygning er skyld i, at huden mister sin elasticitet og stramhed.
  • Sørg for altid at bruge solcreme som fx NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream for at beskytte ansigtet mod UVA stråler, der får huden til at aldres.