LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR

Læberne bliver ofte glemt, når det kommer til solcreme. Sørg for at holde dem beskyttede, når du er ude at nyde solen, ved at bruge læbepomade med solfaktor.

HVORFOR ER SOLBESKYTTELSE VIGTIG?

Læber er det område vi oftest glemmer, når det kommer til at påføre nok solbeskyttelse. Ofte vil mange af os påføre solcreme på benene, ryggen, armene, brystet og ansigtet, men glemmer at påføre læbepomade med solfaktor.

HVORFOR ER DET VIGTIGT AT PÅFØRE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR?

Ligesom resten af kroppen kan læberne blive forbrændte og blive skadede af solen, hvilket kan føre til tidlig aldring. Det er lige så vigtigt at beskytte dine læber mod solens kraftfulde UV-stråler ved at bruge læbepomade med solfaktor, fordi huden på læberne er tyndere end alle andre steder på kroppen, hvilket gør dem mere delikate og modtagelige over for solskade. Læber indeholder kollagen, som holder dem fyldige og giver dem et sundt udseende. Soleksponering ødelægger kollagen, hvilket gør læberne tyndere over tid.
 
Det er lige meget, hvor godt du tilfører fugt og plejer dine læber – hvis der er sol, og de udsættes for farlige UVA/UVB-stråler uden solbeskyttelse til læberne, vil de ikke se lige så glatte og sunde ud, som de kunne gøre.

SÅDAN FINDER DU DEN IDEELLE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR

Jo højere SPF, jo bedre. Dette gælder for alle typer solbeskyttelse, herunder til ansigtet og resten af kroppen. Prøv at vælge en læbepomade, som er specialdesignet til solbeskyttelse til læberne som LABELLO Sun Protect-læbepomade med SPF 30. Ikke alene har den en høj SPF, den indeholder også 100 % økologisk jojobaolie, som plejer og fugter læberne, så de føles og ser sunde ud.
 
Hvis dine læber har tendens til at blive tørre og sprække, eller hvis du udsættes for meget vind, bør du vælge en læbepomade som LABELLO Original Care. Dette produkt plejer og nærer intenst ultratøre læber med 100 % økologisk jojobaolie og E-vitamin, samtidig med at den giver effektiv solbeskyttelse til læberne.
 
Ingredienser, man bør se efter i læbepomade med solfaktor:

Jojobaolie

Jojobaolie har mange fordele. Den er naturligt antiinflammatorisk, så den hjælper med at berolige tørre, kløende eller følsomme områder på læberne, som ofte forårsages af, at man ikke bruger læbepomade med solfaktor. Den indeholder naturlige antioxidanter, som hjæper med for forebygge skade på huden, og den tilfører intens fugt – lige hvad du har brug for i en læbepomade med solfaktor.
 
Vitamin E

 En læbepomade med solfaktor, som indeholder E-vitamin giver dig også adskillige fordele. E-vitamin absorberer UVB-lys, som er ansvarlig for hudskade og aldring af huden. Derudover fremmer E-vitamin cellefornyelse, som hjælper med at bringe nye celler til overfladen hurtigere for at hjælpe tørre eller sprækkede læber.
 
Sheasmør

Sheasmør er ekstra hydrerende og fugtgivende og indeholder antioxidanter. Men fordelene stopper ikke der. Ligesom E-vitamin har sheasmør naturligt helbredende egenskaber, som hjælper med at reparere beskadigede læbeceller. Du får med garanti plejede og fugtede læber med en læbepomade med solfaktor, som også indeholder sheasmør.

NYD DET GODE VEJR VEL VIDENDE, AT DU BRUGER NOK SOLBESKYTTELSE TIL LÆBERNE

Find ud af, hvornår vi anbefaler, at du bruger læbepomade med solfaktor som en del af din læbeplejerutine.
Der er ikke noget bedre end at nyde varmt vejr og ligge i solen. Ved at bære læbepomade med solfaktor kan du slappe af, fordi du ved, at dine læber er beskyttede, så du kan koncentrere dig om at nyde livet. Ved at bære læbepomade med solfaktor, giver du dine læber to vigtige egenskaber. For det første forhindrer det læberne i at opleve smertefuld ømhed og tørhed forårsaget af soleksponering. For det andet holder det læberne unge og sunde ved at reducere tegn på tidlig aldring.
5 TIDSPUNKTER HVOR DET ER VIGTIGT AT BRUGE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR I

SVØMNING

Farlige UVA/UVB-stråler reflekteres fra havet eller en udendørs swimmingpool, når du svømmer, hvilket giver højere risiko for skade. Derfor bør du altid have en solbeskyttelse som LABELLO Hydro Care-læbepomade med SPF 15 med i tasken.
5 TIDSPUNKTER HVOR DET ER VIGTIGT AT BRUGE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR I

AT LIGGE I SOLEN

Det er ingen overraskelse, at det at ligge i solen er en af de vigtigste tidspunkter at bruge læbepomade med solfaktor. At glemme at påføre beskyttelse kan føre til tørre læber, som trænger til fugt, og i det lange løb kan det føre til tidlig aldring og øge risikoen for hudkræft.
5 TIDSPUNKTER HVOR DET ER VIGTIGT AT BRUGE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR I

KØRSEL

Mange glemmer solbeskyttelsen, når de kører på en solrig dag. Selvom glasset vil blokere de fleste UVB-stråler, kan UVA-stråler stadig trænge gennem glasset og forårsage skade.

5 TIDSPUNKTER HVOR DET ER VIGTIGT AT BRUGE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR I

HAVEARBEJDE

Et hurtigt spadestik og lidt beskæring – når man er beskæftiget i haven, kan man nemt glemme, at man er udendørs i det bragende solskin. Sørg for at bruge en læbepomade med solfaktor, før du går uden for på solrige dage.

5 TIDSPUNKTER HVOR DET ER VIGTIGT AT BRUGE LÆBEPOMADE MED SOLFAKTOR I

VINTERFERIE

Sommeren er ikke det eneste tidspunkt, hvor du skal tænke på at beskytte læberne. Hvis du godt kan lide vintersport som ski og snowboard, kan dine læbe være i risiko, uanset hvor koldt det er, fordi solens stråler reflekteres af sneen og rammer dig fra to vinkler.

Læs mere om vinterhudpleje her.

LÆBEPLEJE STOPPER IKKE VED SOLBESKYTTELSE TIL LÆBER

Når du er tilfreds med, at du giver dine læber den beskyttelse, de har brug for mod solen, med en læbepomade med solfaktor, kan du overveje, hvordan du ellers kan pleje din læber. En måde du kan gøre dette er ved at eksfoliere dine læber. Eksfoliering af dine læber fjerner tørre og døde hudceller fra overfladen af dine læber for at holde dem glatte samt forhindre dine læber i at sprække og blive ømme.
 
Prøv LABELLO Caring Scrub Aloe Vera for at eksfoliere og fugte dine læber. Du skal ikke engang tørre det af! Den er beriget med aloe vera og E-vitamin, som indeholder naturligt udvundne skrubbepartikler, som efterlader læberne superbløde og plejede.

FIND EN SOLFAKTOR TIL DIN KROP, SOM IKKE FEDTER OG SOM ER HAVVENLIG

At finde en solfaktor, som ikke fedter, er vandtæt og nem at påføre er øverst på listen, når sommeren er lige om hjørnet. NIVEA SUN Dry Touch-solcremeudvalget giver dig alle tre. Den er forfriskende, fugtgivende og totalt gennemsigtig, så du ikke behøver bruge lang tid på at sikre dig, at du har smurt alle hvide striber af solfaktoren ud på huden. Den efterlader dig med en ikke-fedtet fornemmelse, mens den giver dig ekstra vandsikker beskyttelse, så du kan nyde vejret uden at bekymre dig. Prøv NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist med SPF 30.