Vælg den mest effektive deodorant

Der er en forbindelse mellem selvtillid og fysisk velvære. Vær ikke længere flov over at løfte underarmene, og lær om videnskaben bag stærke deodoranter og antiperspiranter.

Alt, hvad du kunne tænke dig at vide om de mest effektive deodoranter

Vi svarer på ofte stillede spørgsmål om personlige hygiejneprodukter og hjælper dig med at finde det rette til netop din livsstil.
smiling-young-woman-on-beach

Har jeg brug for en særlig deodorant, når jeg dyrker sport?

Det sidste, du ønsker, er svedpletter og ubehagelige lugte, når du træner. En stærk antiperspirant som NIVEA Stress Protect Spray holder både fugt og lugt under kontrol. Dens unikke formel hjælper dig i selv de mest stressende situationer.

Hvordan er deodorant forskellig fra antiperspirant?

  • Deodoranter mindsker bakterievækst i armhulen
  • Antiperspiranter mindsker sved og hjælper med at mindske antallet af bakterier, der forårsager den lugt, der associeres med sved
  • Antiperspiranter mindsker sveden direkte
  • Deodoranter giver et vist antal timers beskyttelse mod lugte
  • Antiperspiranter giver et vist antal timers beskyttelse mod sved

 

Hvordan virker en deodorant?

Før vi ser på, hvordan en deodorant virker, må vi undersøge, hvad der forårsager sved og den bagvedliggende videnskab.

Når miljømæssige faktorer såsom varme eller stress påvirker vores svedkirtler, udskiller de vand og salt.

De fleste mennesker tror, at det er selve sveden, der er kilden til den ubehagelige lugt. Men faktisk kommer lugten fra de bakterier på huden, der indtager sveden ved de apokrine kirtler – kirtlerne i dine armhuler.

For at øge din komfort og velvære blokerer deodoranter bakterierne snarere end selve svedkirtlerne.


Vælg det mest effektive produkt

Find ud af, hvad der gemmer sig bag emballagen, når du skal finde en duft og en formel, der passer til din hudtype og daglige rutine.

Find din unikke duft

Det ligger i NIVEAs natur at skabe produkter, der beskytter og plejer din hud. Som følge heraf fokuseres der altid på formler, der er blide, men effektive uanset hvilken livsstil, man fører.

Det betyder, at du kan vælge et produkt, der passer til dit humør og din personlighed velvidende, at det vil holde dig frisk hele dagen.

Er du fan af stærke feminine dufte, vil du elske den friske blomstrende duft af NIVEA Fresh Flower Deodorant.

Til dem der ønsker en mere elegant duft, har vi NIVEA Powder Touch Antiperspirant med dens pulveragtige duft, der giver dig en feminin følelse hele dagen lang.

Hvis du elsker den unikke og plejende duft af NIVEA Creme, bør du overveje NIVEA Protect & Care.

sporty-kvinde-træner

Stærke produkter til træningscentret

Når du under træningen skal koncentrere dig om din rutine eller fitness-program, nytter det ikke noget, hvis du samtidig skal bekymre dig om dit udseende og din lugt. NIVEA Dry Comfort indeholder et særligt zinkkompleks, der modvirker klæbrige armhuler og lugte i op til 48 timer.

young-woman-applying-deodorant

Deodorants from NIVEA explored

Sprays

Få glæde af bløde og smukke underarme med NIVEA Pearl & Beauty Antiperspirant Spray. Lad dig ikke narre af den milde duft. Formlen kan synes delikat med sine eksklusive perleekstrakter, men der er tale om en stærk antiperspirant med pålidelig beskyttelse. 

kvinde-på-badeværelse-med-deodorant

Deodorants from NIVEA explored

Sticks

Sticks som NIVEA Double Effect Violet Senses Antiperspirant Stick giver blid pleje til delikate områder såsom armhulerne. På grund af deres praktiske form passer de perfekt til håndtasken og kan påføres præcist og hurtigt, når du er på farten.

nivea-pump-spray

Deodorants from NIVEA explored

Pumpsprays

Pumpesprays er deodorantfamiliens babyer. De har ikke været på markedet så længe, men de bør ikke undervurderes. NIVEA Fresh Natural Pump Spray lader dig påføre formlen netop dér, hvor du ønsker det, med en frisk og velplejet følelse til følge.

kvinde-i-sort-og-hvid-kjole

Deodorants from NIVEA explored

Antiperspiranter, der mindsker svedpletter

NIVEA Invisible for Black & White Pure hjælper dig med at beskytte dit tøj i længere tid og holder dig frisk i op til 48 timer. Denne roll-on-formel beskytter mod hvide pletter på sort tøj og modvirker dannelse af gullige pletter.


Hvilken deodorant passer til mig?

Hvordan vælger jeg den rette deodorant?

background

Prøv NIVEAs produkter, som giver langvarig beskyttelse