kvinde-bag-glasdør-i-bruserum-thumbnail

Nyttige baderåd

Sådan revolutionerer du dine badevaner

Kom væk fra de sædvanlige, ineffektive badevaner. Læs om, hvordan baderåd kan gøre dine morgenrutiner hurtigere og mere effektive.

Sådan får du mest muligt ud af dine badevaner

Lav om på den måde, du går i bad, og spar tid, så du får en nemmere morgen.

Alle kan bade effektivt

glad-kvinde-fanger-vanddråber-under-bruseren

Du behøver ikke komme for sent på arbejde, bare fordi du ikke havde tid nok til at blive klar. Alle kan lære at have styr på deres ting og udnytte tiden effektivt. Baderåd er til for at gøre dit liv nemmere – udnyt dem!

Giv dine baderutiner en overhaling

Et morgenbad er en vigtig del af de fleste menneskers dag. Det gør dig ikke bare skinnende ren og velduftende, men det får dig også til at vågne og genopfrisker dig, så du er klar til dagens gøremål.

Der er dog mange mennesker, som ser det daglige brusebad som en pestilens og hellere blive liggende i sengen ti minutter længere og få den smule ekstra søvn. Det er muligt at få en mere effektiv morgen ved at være bare en anelse kreativ og gøre brug af forskellige baderåd for at spare tid og få en god start på dagen.

Du vil blive overrasket over, hvor multifunktionel din badeoplevelse kan blive, hvis du har de rigtige tricks i ærmet.

Baderåd fra NIVEA

At udskifte de produkter, du bruger i badet, kan hjælpe dig med at spare tid, uden at du behøver at gå på kompromis med fordelene.

Spar tid om morgenen med NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Hvis du har travlt om morgenen, er påføring af bodylotion det første, du springer over. Med NIVEA In-Shower Body Moisturiser behøver du ikke det længere.

Du kommer den blot på, mens du stadig er i bad, skyller af og tørrer dig, som du plejer. Den efterlader din hud blød og fugtig i op til 24 timer.

En hurtig og forkælende behandling

kvinde-bruger-badeolie-til-at-rense-og-pleje-sin-hud

Alles hud har indimellem brug for lidt luksus, men mangel på tid kommer tit på tværs. Prøv at behandle din hud med NIVEA Care & Magnolia Shower Creme som en del af dine morgenrutiner. Den efterlader din hud blød og uimodståelig, og du behøver kun at gøre en lille indsats.

Badetips til en effektiv morgenrutine

 
  • Lav andre ting, mens badet bliver varmt.
  • Brug en showergel såsom NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, da den er langt mere effektiv end almindelig håndsæbe.
  • Undgå at vaske dit hår hver eneste morgen, medmindre det nemt bliver fedtet.
  • Invester i et bruse-ur, som kan gøre dig opmærksom på, at nu er dine 5 eller 10 minutter gået – og det er tid til at komme videre med andre ting!