Opstrammende bodylotion

Fordelene ved opstrammende bodylotion

Opstrammende bodylotion toner og plejer tør hud på én gang

Med tiden kan huden miste sin stramhed og elasticitet, hvis den ikke plejes ordentligt. Sådan får du blød og smidig hud med disse livsstilsråd og bodylotions.

Lær din hud at kende med opstrammende bodylotion

Vores hud ændrer sig, når vi bliver ældre. Find ud af, hvordan du ændrer din hudplejerutine, og hvordan du toner huden, så den forbliver blød og smidig.

Videnskaben bag aldring

Vores hudtype ændrer sig sandsynligvis i løbet af vores liv. Måske går du fra at have kombineret hud i tyverne til at have tør hud i fyrrerne.

Hvorfor bliver huden tør, når vi bliver ældre? For det første producerer vores kroppe mindre af de naturlige olier, der fugter vores hud.

Cellerne fornyer sig også langsommere, end de gjorde, da vi var yngre. Skade fra ophold i solen uden brug af solcreme kan også have en virkning på hudens udseende og stramhed.

Men alt er ikke tabt. Det kan gøre en stor forskel, hvis du ændrer din hudplejerutine og vælger produkter, der passer bedre til tør hud. Intenst fugtende cremer som NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus hjælper med at vedligeholde blød og smidig hud.

Hvad er godt mod aldrende hud?

aldrende hud

Nøglen til sund hud er fugt og stramhed. Når vi bliver ældre, mindskes indholdet af coenzym Q10 – det stof i huden, der holder den stram. Fugtighedscremer med Q10 giver din hud en hjælpende hånd for at holde den blød og smidig.

Sådan får du smidig hud med opstrammende bodylotion

Selv med uendeligt meget motion har vores hud nogle gange brug for en hjælpende hånd. Opdag fordelene ved bodylotion til aldrende hud.

Hvad gør NIVEA Q10 Plus-formlen så speciel?

NIVEA Q10 Plus-formlen arbejder med din hud for at forbedre dens udseende. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus hjælper ikke kun på tør hud med én blid massage. Den hjælper også med at genoprette hudens naturlige stramhed.

Formlens hovedingredienser er carnitin, coenzym Q10 og kreatin.

Når vi bliver ældre, falder den naturlige tilførsel af carnitin. Formlen hjælper med at genoprette kroppens naturlige niveauer, så vores bløde væv forbliver fyldigt og stramt.

Samtidigt hjælper formlen med kreatin med at forhindre og behandle aldring af huden ved at stimulere kroppens kollagenproduktion.

Sådan får du smidig hud

smidig hud

Når vi er yngre, holder Q10-coenzymerne i vores krop huden smidig og tonet. Med alderen falder indholdet af disse enzymer, og det bliver sværere for huden at forny sig selv.

Takket være formlen med Q10 kan din hud stadig se stram og naturlig næret ud, uanset hvor gammel du er.

Aldrig for travlt til skønhed

smidig hud

Nogle dage tænker du, at du ikke har tid til fugtighedscreme. Med NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion har du alle fordelene ved en traditionel bodylotion til aldrende hud på en brøkdel af tiden.

Træd ud af badet, og start din dag med blød og smidig hud.

background

Find ud af, hvordan du får blød og smidig hud med NIVEA Body Lotions.