kickstart-din-morgen-thumbnail

Hurtig-absorberende lotion til travle morgener

Sådan kickstarter du dine morgenrutiner

De fleste mennesker har meget, de skal nå om morgenen, og tiden kan ofte udnyttes bedre. Lav om på dine morgenrutiner, så de bliver mere effektive.

Sådan sparer du tid om morgenen

Få mere effektive morgenrutiner ved at gøre forarbejdet aftenen før.

Forberedelse er nøgleordet

ung-kvinde-prøver-tøj

Uanset om det drejer sig om din madpakke, eller hvad du skal have på næste dag, er forberedelse vigtig for at få en stressfri morgen. Undgå at komme bagud på grund af dårlig planlægning.

Morgenrutine: Sådan sparer du tid

Morgener er ofte travle, stressfyldte og hektiske, især hvis I er en hel familie, som alle skal være klar. Men sådan behøver det ikke at være. 

Få mere effektive morgener ved at ændre på dine rutiner, og spar værdifulde minutter, så du kan sove lidt længere. Gør alt det, du kan, aftenen før, så du kun mangler det mest nødvendige, når du vågner. Det kan for eksempel være at pakke din arbejdstaske, vaske dit hår, eller gå ud med affaldet – du vil takke dig selv for, at du gjorde det, når du vågner næste dag.

Morgener handler om at have styr på tiden og bruge den rigtigt. Sæt alarmen til, når du bader, så du ikke bliver fristet til at blive for længe under den varme bruser og kommer bagud med tiden. Hold øje med tiden, mens du spiser morgenmad, og kom ud af døren i god tid. Disse simple tips gør det lettere for dig at undgå morgenstress.

Få styr på dine morgener

Gør dine morgenrutiner mere effektive med nogle enkle råd og simple tricks.

Tips, som gør det nemmere at komme ud af sengen om morgenen

 
  • Undgå at bruge snooze-knappen – de få minutters ekstra søvn sætter dig i tidsnød.
  • Drik et glas vand, så snart du vågner, så du straks er fuld af energi.
  • Spil din favoritmusik, så din hjerne også vågner.
  • Gør kaffemaskinen klar allerede aftenen forinden, så du bare skal trykke på start, når du står op
  • Sørg for, at varmen tænder i god tid om vinteren, så du kan stå op til et varmt hjem.

Tilfør fugt, mens du bader: NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Søger du en nem måde at fugte huden på om morgenen? Brug NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk, når du alligevel er under bruseren. Skyl den straks af, og din hud efterlades blød og smidig. Fugtpleje til badet absorberes straks, så du kan klæde dig på, og komme videre med dagen.