Q10 and Q10 plus Header

Min anti-ældende hemmelighed? Pleje med Q10!

Bevar dit ungdommelige udseende

Hvorfor se ældre ud end højst nødvendigt? Ved at bruge plejeprodukter med Q10 og anti-rynkeeffekt kan du forebygge for tidlig ældning af huden.

Brug Q10-produkter til at bekæmpe rynker

Ung og fast hud – hvem vil ikke gerne have det? Vores hud ældes forskelligt, hurtigere eller langsommere fra person til person afhængig af vores natur, og hvor sund vores livsstil er. NIVEA Q10-produkter er på din side, når det gælder anti-ældende pleje.
Fakta bag Q10
Coenzyme Q10 eller bare Q10 produceres naturligt i kroppen og bidrager væsentligt til alle kroppens cellers funktioner. Coenzymet findes ligesom et vitamin i hele kroppen og understøtter rigtig mange af de processer, som er vigtige for, at vi kan leve. Q10 er særligt nødvendigt for cellernes energiproduktion i mitokondriet. Den fungerer også som antioxidant og afværger frie radikaler både i og uden for cellerne. Frie radikaler øger hudens aldring og skader cellerne. Desuden findes Q10 også i cellemembraner og i lipider i hudens overflade, hvor de udfører en vigtig opgave som antioxidant. Q10 beskytter huden mod de skader, som opstår på grund af UV-stråler.

NIVEAs forskningsresultater 

Alle NIVEA-produkter er udviklet med udgangspunkt i vores særdeles veludviklede innovationskultur og kompetencer opbygget gennem årtiers forskning i hud. NIVEAs forskningsteam har kendt til Q10s effekt i mere end et kvart århundrede. Vores videnskabsfolk har lavet omfattende undersøgelser af coenzymet Q10s effekt på menneskets hud og har integreret resultaterne i hudplejeprodukter så langt tilbage som i 1998. Den dag i dag er Q10-produkter efterspurgt over hele verden. Der sælges en krukke med NIVEA Q10 hvert andet sekund.

Huden har brug for energi og et godt forsvar

Huden har brug for energi

Hudens eget coenzym Q10 er afgørende for at generere energi og beskytte huden mod stress fra iltning. Mængden af Q10 i vores hud bliver mindre med alderen. Anti-ældningsprodukter med Q10 hjælper effektivt vores hud.

Q10: En videnskabelig opdagelse

  • Den amerikanske videnskabsmand Frederick L. Crane opdagede enzymet i 1957.
  • Den britiske kemiker Peter Dennis Mitchell fandt ud af, hvordan Q10 arbejder i cellerne. I 1978 modtog han Nobelprisen i kemi for sit arbejde.
  • Beiersdorfs videnskabsfolk var de første til at forske i effekten af Q10 på vores hud, og de har brugt det i hudplejeprodukter siden 1998.

Coenzymet Q10s egenskaber

Coenzymet Q10

To af de allervigtigste funktioner, som coenzymet Q10 har på kroppen, er produktion af energi og beskyttelse af cellerne.

NIVEA Q10plus Serum

NIVEAs forskningsteam har mange års ekspertise og ekstraordinær ekspertviden omkring Q10 i huden. Du kan få fordel af denne viden med det nye, særdeles effektive indhold i Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls.
Patenteret effekt
De innovative NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls indeholder den højeste koncentration af hudens eget effektive stof Q10 i NIVEAs Q10plus Anti-Rynke-serie. For første gang i NIVEAs historie er de aktive perler i Q10plus blevet kombineret med en hydrogel for at skabe et særdeles effektivt anti-rynkeserum. Denne unikke, patenterede formel på Q10, hyaluronsyre og kreatin reducerer synligt rynkerne og beskytter dem mod for tidlig reformering. Du får en glattere hud, som ser både yngre og friskere ud.

Altid frisk: Med aktiv dispenser

Serummets anti-rynkeeffekt genaktiveres, hver gang den bruges. Ved tryk på dispenseren sprænger de små perler på vej gennem dispensernes hoved og blander sig med hydrogel til et særdeles effektivt serum, som trænger ind i huden. Du opnår den bedste effekt ved at påføre dit ansigt NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls hver morgen og aften. Den er også særdeles velegnet som base til make-up, da den blødgør og forbedrer hudens fremtoning.

Q10 Anti-Wrinkle-Creme

Hold dig ung i længere tid!

Hvis du ønsker at give dine anti-rynkerutiner et ekstra boost, kan du selv gøre noget. Med den rigtige kost, en smule motion og rigelig med god søvn kan du hjælpe din hud til at se ung ud i længere tid.

Anti-rynke og cellulite-produkter med Q10 fra NIVEA

Inden for anti-ældende pleje har Q10 længe været anvendt som et værdifuldt stof i produkter som NIVEA Q10-serien.

Vores anbefalinger til dig