q10-power-range-header-image

Ingredienser

Ved hjælp af naturinspirerede ingredienser har vi skabt en effektiv anti-rynkeserie med dokumenteret effekt, der lader din huds naturlige skønhed skinne igennem – og hjælper dig med at finde din indre styrke.

CO-ENZYM Q10: Hudens egen anti-aldringsingrediens

Q10 er et co-enzym, der forekommer naturligt i alle kroppens celler. Co-enzymet er essentielt for hudens energifunktion, der bl.a. varetager grundlæggende funktioner som regenerering og reparation. Eftersom huden er kroppens yderste lag, er den konstant udsat for mange forskellige eksterne faktorer, inklusive oxidativt stress forårsaget af solens uv-stråler. Interne processer kan ligeledes forårsage frigivelse af frie radikaler, hvilket tilfører huden yderligere skader. CoQ10, eller co-enzym Q10 produceres som en antioxidant, der har til formål at bekæmpe føromtalte oxidantive stress og bevare din huds sunde udseende.

I takt med at kroppen aldres, falder andelen af det naturlige co-enzym Q10 i huden. Q10 er en essentiel antioxidant, der er helt afgørende for cellernes energiproduktion, og et fald i Q10 gør derfor huden mere udsat for stress og skader, hvilket igen gør den mere modtagelig over for fine linjer og rynker.
 
Derfor er det netop så vigtigt at hjælpe huden med at bevare sit naturlige Q10-niveau. Vores NIVEA Q10 POWER-formel er klinisk dokumenteret til effektivt at kunne genopfylde Q10-depoterne og mindske rynker.


KREATIN: Hudens energidepot

Kreatin er et nitrogenholdigt stof bestående af 3 aminosyrer: L-arginin, glycin, og L-methionin. Kreatin produceres i leveren, nyrerne og bugspytkirtlen, og hjælper med at forsyne kroppens celler med energi. 

Kreatin forekommer naturligt i huden, hvor stoffet fungerer som energidepot og derfor er vigtigt for cellernes energiforsyning og funktion. Kreatindepotet stiller energi til rådighed når kroppen behøver det og forbedrer samtidig cellernes grundlæggende energiniveau.
Kreatin understøtter ligeledes hudcellernes reparation og regenerering. Hudens kollagenproduktion er en kompleks proces, men tilføres den for lidt syntesefordrende celleenergi, tømmes kollagendepoterne. Tomme kollagendepoter forringer hudens elasticitet og virker fremmende for uønskede rynker. NIVEAs forskning har vist, at det er muligt at øge kollagenproduktionen ved at behandle cellerne med kreatin. Jo højere kreatinkoncentrationer, jo større kollagenproduktion. Derfor indeholder vores nye NIVEA Q10 POWER-formel 10x mere kreatin* og det er klinisk dokumenteret, at denne formel tilfører huden mere kreatin.

* sammenlignet med den foregående formel


UVA/UVB-FILTRE: Beskytter mod solbetinget aldring

Beskyttelse mod solbetinget aldring.

Ultraviolet lys (uv-lys) er stråler fra solen, som ikke kan ses med det blotte øje. Uv-lys kan trænge ind i huden og forårsage skader.

Ansigtshuden er meget sart og udtørres af store mængder sol. Ubv-lys trænger ind gennem hudens yderst lag og giver solskoldning. Uva-stråler, der udgør op til 95% af uv-strålerne på jorden, trænger ind i de dybere hudlag. Her understøtter de dannelsen af frie radikaler, hvilket fremskynder aldringsprocessen. Op til 80% af de synlige tegn på aldring i ansigtshuden skyldes uv-påvirkning. Rynker, dispigmentering og alderspletter skyldes alle uv-påvirkning. 
 
Solcreme beskytter huden mod skader fra uv-stråler ved hjælp af uva- og uvb-filtre, der absorberer og kaster det skadelige uv-lys tilbage. Når du påfører dig dagcreme med uv-filtre dannes en tynd, beskyttende barriere på hudens overflade, der opsuger den skadelige uv-stråling, inden den når at trænge ind i huden og gøre skade.


LAKRIDSEKSTRAKT: Perfekt til følsom hud

Denne dyrebare ingrediens udvindes af lakridsrødder (glycyrrhiza inflata) og indeholder den effektive antioxidant licochalcone.

Lakridsekstrakt har vist sig at mindske frigivelsen af immunmodulerende stoffer i hudcellerne, og råder derfor over betændelseshæmmende, hudberoligende egenskaber.
 
NIVEA Q10 POWER-formel mindsker de typiske tre tegn på følsom hud: rødmen, tørhed og en stram fornemmelse. Formlen er specialudviklet til følsom hud og indeholder hverken alkohol, parfume eller farvestoffer.


ALGEEKSTRAKT: Effektiv hjælp til kombineret hud

Havalger er en velkendt ingrediens i hudplejeprodukter. I mange århundrede har forskellige kulturer rundt om i verden brugt havalger til hud-, hår- og skønhedspleje. 

Udover deres skønhedsplejende egenskaber, kan havalger desuden tage æren for at levere størstedelen af jordens iltforsyning gennem fotosyntese.

Der findes vokser over 20.000 forskellige algearter under havets overflade. Ekstrakten i vores formel er udvundet af arten fucus vesiculosus, bedre kendt under navnet blæretang. Den vokser på det nordlige Atlanterhavs stenede kyster. Ekstrakten indeholder store mængder polysakkarider, polyphenoler, vitaminer, mineralsalte og lipider.

Vores Q10 POWER Day Care-formel med algeekstrakt er specialudviklet til at opfylde plejebehovet hos kvinder med kombineret hud. Dagcremen bekæmper effektivt rynker, mindsker porernes synlighed og forbedrer hudbilledet. Dagcremen beskytter huden mod dehydrering og hjælper den sunde glød godt på vej. Teksturen er let og fedter ikke.


HYALURONSYRE: Hjælper med at bevare ungdommens fugtbalance

Hyaluronsyre dannes på naturlig vis og har en unik evne til at binde og bevare vandmolekyler i kroppen. Hvert eneste molekyle med hyaluronsyre er i stand til at binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Hyaluronsyre forekommer i øgede mængder i yngre hud, i ledvæske, hvor det hjælper med at beskytte og smøre leddene, samt i vores øjne, hvor det sikrer et tilstrækkeligt fugtighedsniveau – det naturlige niveau af hyaluronsyre falder dog med alderen.

Derfor er der tilsat hyaluronsyre til den transparente fugtighedsgel, der omslutter vores Q10 POWER-perler. Vi anvender en speciel slags hyaluronsyre bestående af korte fragmenter, der lettere kan optages i huden.

Når du trykker på dispenseren aktiveres serummet i perlen. Den silkebløde formel trænger let ind i huden, hvor den yder øjeblikkelig fugtighed og efterlader en blød og glat fornemmelse.