Huden Kommer Først

Huden Kommer Først

 

 

Hos NIVEA er huden altid kommet i første række. I mere end 100 år har vi forsket i hud og hvilke hudplejeformuleringer, der er de bedste, sikreste og mest effektive. Som en af verdens førende hudplejeeksperter, med nogle af de mest udviklede hudforskningscentre, er vi dedikerede til menneskelighed og hudens naturlige sundhed og skønhed. En logisk konsekvens af vores dedikation til sikker, mild og effektiv hudpleje er en omsorg for vores miljø.

NIVEA FORSTÅR HUDEN...

Mere end 100 års erfaring, omkring 2000 videnskabelige studier om året og en forsknings- og udviklingsafdeling med mere end 1000 NIVEA eksperter siger noget om vores dybdegående forståelse for hud og hudens indvirkning på vores velvære. Alene i 2018 blev mere end 1900 af vores patenterede teknologier anvendt til at udvikle NIVEA produkter verden over. Vi nøjes aldrig med kun at overholde lovkravene, men gør alt og lidt til for at sikre, at selv den mest sarte hud kan få den bedste pleje med NIVEA. Som en konsekvens er vores liste over sikkerhedskrav til ingredienser og produkter langt strengere end de gældende lovkrav.

....OG VI ELSKER HUDPLEJE.

Vi anvender kun indholdsstoffer, der er med til at holde huden sund og smuk, og som lever op til de skrappeste krav til hudpleje: vi er altid på udkig efter de bedste og mest bæredygtige løsninger - som ikke altid er den løsning, du umiddelbart ville forvente. I nogle tilfælde er menneskeskabte indholdsstoffer faktisk bedre for din hud og miljøet end de naturlige alternativer. Tag for eksempel essentielle olier: den naturlige udgave kan efterlade huden irriteret og måske endda forårsage en allergisk reaktion. Derimod er vores syntestiske essentielle olier milde ved selv den meste sarte hud og ikke til skade for miljøet.


ESSENSEN AF HUDPLEJE

Som pioner inden for moderne hudpleje har NIVEA mere end hundrede års erfaring med at hjælpe mennesker til at føle sig smukke og velplejede. Millioner af mennesker verden over anvender og elsker vores produkter. For altid at kunne tilbyde den bedste hudpleje som muligt, fortsætter vi med at udvikle og forbedre vores formuleringer. Vores mission er at tilbyde hudplejeprodukter, der giver huden præcis, hvad den har brug for, og som kun indeholder ingredienser, vi har fuldt kendskab og tillid til.

Vi skelner mellem  “Væsentlige” and “Signatur” stoffer. “Væsentlige” ingredienser er hverdagens helte i kosmetikkens verden. De har en basisfunktion og er med til at pleje huden bedst muligt. De fungerer som emulgator og giver produkterne en tekstur, så de føles bløde og er nemme at smøre i ansigtet. Desuden fungerer de som konserveringsmiddel, der holder dit NIVEA produkt holdbart og frisk i lang tid.  

“Signatur” ingredienserne er superheltene, som tilføjer produkterne særlige egenskaber. Nogle af vores signaturer – som fx Q10 – er opdagelser foretaget af NIVEA, som har været med til at revolutionere kosmetikverden.  Allesammen er med til at sikre, at vores produkter kan give ekstra pleje og gode resultater ved at forbedre hudens naturlige funktion. Intet mere, intet mindre. 

 

Hvad enten en ingrediens er signatur eller væsentlig, så har alle indholdsstoffer i vores produkter været grundigt testet - også udover de lovmæssige krav. Dette gør vi for at sikre, at hvert enkelt produkt lever op til de højeste standarder, og at vi altid lever op til den tillid, vores kunder viser NIVEA. 

Vil du vide mere om indholdsstofferne i NIVEAs produkter? Så tjek informationen om hver enkel ingrediens og ingrediensgruppe. Her kan du præcist finde ud af hvad de enkelte indholdsstoffer er, hvordan de virker og hvorfor NIVEA anvender dem.


Signaturingredienser

Mød superheltene, der gør NIVEA hudpleje til noget helt særligt! Vores signaturingredienser passer ekstra godt på din hud. De understøtter og beskytter din huds naturlige balance, modvirker tegn på aldring, og forbedrer virkningen af vores produkter:

Eucerit

Hvad er Eucerit?

På sin vis er Eucerit grundstenen i moderne kosmetik og NIVEA brandet. Det blev opdaget for mere end hundrede år siden, og er hovedingrediensen i den ikoniske NIVEA Creme. Eucerit gør det muligt at blande olie- og vandholdige dele i kosmetikprodukter. Det fungerer således som et bindeled mellem de olieholdige og de vandholdige komponenter. Eucerit er et naturligt stof, der kommer fra uldvoks. 

 

Q10

Hvad er Q10?

Coenzymet Q10 er et molekyle, som vores krop producerer. Det er vigtigt for vores cellers energistofskifte. Det skaber energi, der hjælper vores celler med at vokse, holde sig sunde og regenerere. Q10 er desuden et stærkt antioxidant, som bekæmper frie radikaler, de meget reaktive molekyler, der på flere måder kan skade celler, herunder DNA, proteiner og lipider.

 

Kreatin

Hvad er Kreatin?

Kreatin er en organisk forbindelse, der produceres i lever, nyrer og bugspytkirtlen. Her fungerer det som et batteri, der forbinder, transporterer og frigører energi.

 

Sød mandelolie

Hvad er sød mandelolie?

Sød mandelolie kommer fra koldpressede modne mandelkerner - mandeltræets søde, afskallede frugt - som herefter raffineres. Den gyldne olie med sin milde, let søde nøddearoma har været anvendt i medicin og hudpleje i flere århundreder. 

 


Væsentlige ingredienser

Blandingsmidler

Sikrer at de forskellige ingredienser kan blandes, så at huden let kan absorbere dem (fx vand og olie)

Tekstur

Sikrer at cremen, lotion eller gel ser tiltalende ud og føles behagelig, når den påføres huden. 

  • Reologisk modifikator
  • Opløsningsmidler
  • Pearliseringsmiddel Opakiseringsmidler

Rensemidler

Renser huden for forurenende stoffer eller/og eksfolierer

  • Overfladeaktiver
  • Eksfolierende stoffer

Forberedende pleje

Forbereder og giver huden grundlæggende pleje og perfekt pH værdi

UV filtre

Beskytter huden mod solens skadelige stråler

Dufte

Giver produktet en god duft og smag (læbepleje)

Konserveringsmidler

Konserveringsmidler

Holder produkter friske og sikre for huden