UK_Urban_Skin_header_3080x806

NIVEA URBAN SKIN

ENDELIG! HUDPLEJE SOM KAN FØLGE MED DIN TRAVLE HVERDAG

Nyt fra nivea

FACE THE CITY, BESKYT DIN HUD

BRING ON THE BRIGHT LIGHTS

Livet i byen er fuld af lange dage og sene nætter. Det er godt for dit sociale liv, men mindre godt for din hud! Den nye Urban Skin serie fra NIVEA er specielt fremstillet til at modvirke bylivets effekt på huden, så du kan gå ud og FACE THE CITY.
Urban hudpleje

HUDPLEJE SPECIELT FREMSTILLET FOR BYLIVET

Bylivet er sjovt, spændende og fyldt med muligheder, men skaber også udfordringer for din hud. Med NIVEAs Urban Skin serie kan din hud nu få den hjælp den behøver.

Lad NIVEA tage sig af din hud, så du kan Face the City

Med en kraftfuld blanding af ingredienser er URBAN SKIN serien specielt fremstillet til at modvirke den effekt bylivet kan have på din hud. URBAN SKIN PROTECT DAGCREME beskytter og fugter din hud, imens URBAN SKIN DETOX NATCREME hjælper til at regenerere huden om natten. For et ekstra boost, brug 1 MINUTE URBAN DETOX MASK, som renser dine porer i dybden. Så kom igang med at nyde hvad bylivet har at byde på, der er taget hånd om din hud.

Lige så spændende bylivet kan være - lige så stressfyldt kan det være for din hud

  • Din hud er markant mere udsat for forurening, udstødningsgasser, partikler og snavs.
  • Hudens naturlige beskyttelsesmekanismer kan blive svækket.
  • Din hud kan tørre ud hurtigere.
  • Alderdomstegn kan forekomme tidligere.

Derfor har vi udviklet NIVEA Urban Skin Care serien. Vores første produktserie som giver din hud en ekstra dosis beskyttelse samt hjælper til med at beskytte mod bylivets effekt på huden. Med antioxidanter, grøn te ekstrakt og et 48 timers fugt boost hjælper den til at styrke din huds modstandskraft mod stressfaktorer fra miljøet. For en strålende og sundt udseende hud.
NIVEA Urban Skin

BESKYT, DETOX OG GENOPFRISK

Nivea_Day_Cream_Packshot-final

Daglig pleje og beskyttelse

NIVEA Essentials Urban Skin Protect +48 hr Moisture Boost Day Cream hjælper til at beskytte huden mod eksterne faktorer, forurening og sollys med SPF 20. Giver huden 48 timers fugt, denne beskyttende dagcreme indeholder grøn te ekstrakt og antioxidant . Den beskyttende dagcreme giver din hud et fugtboost og genopfrisker huden med en let formula og en forfriskende duft.

Nivea_Night_Gel_Packshot-final

Pleje og genopbygning om natten

NIVEA Essentials Urban Skin Detox +48hr Moisture Boost Night Cream hjælper til at detoxe din hud henover natten og efterlader den strålende, blød og med et sundere udseende morgenen efter. Tilfører huden fugt i 48 timer, denne detox natcreme indeholder grøn te ekstrakt, antioxidant og hyaluronsyre. Udover en let formular, har NIVEAs detox natcreme en forfriskende duft.

Nivea_Detox_Mask_Tube-final

Detox Mask

NIVEA Essentials 1 Minute Urban Detox Mask eksfolierer dine døde hudceller og renser din hud i dybden. En simpel detox af huden, der kun tager 1 minut og kan nemt integreres i din daglige hudplejeroutine. Gendanner hudens naturlige skønhed og reducerer miljømæssige stressfaktorer.
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør NIVEA Urban Skin serien så speciel?

Det er et komplet hudplejeregime, fremstillet til at imødekomme de behov bylivet stiller din hud overfor. Giver beskyttelse mod stressfaktorer fra miljøet, og hjælper til gendannelsen af din hud. Den lette Urban Skin Protect dagcreme beskytter huden mod stressfaktorer fra miljøet, og giver et 48 timers fugtboost. 1 Minute Urban Detox Mask kan effektivt fjerne snavs og skidt på kun ét minut og efterlader en lækker og ren hud. Urban Skin Detox natcreme gendanner huden og styrker den til den næste travle dag. Behøver vi at sige mere?


Hvordan påvirker udstødning, skidt og andre partikler vores hud?

Byboers hud bliver udsat for mange stressfaktorer: små snavspartikler, herunder støv samt kvælstofoxider, svovloxider, ozon og ultraviolet stråling. Udover det kan et travlt program, tør luft i opvarmede eller aircondition omgivelser, mangel på søvn og specielt HEVL (High Energy Visible Light) bidrage til rødme og aldring af huden.


Hvordan ville du beskrive den ideelle hudplejerutine?

Den ideelle dagcreme beskytter huden med effektive antioxidanter og tilfører huden 48 timers fugt uden at efterlade en olieret overflade. Teksturen er specielt vigtig for byens beboere, da bylivet kan øge hudens fedtethed. Om aftenen har huden brug for rens og detox. Vores 1 MINIUT URBAN DETOX MASK kan bruges dagligt og frigør effektivt huden for urenheder.

URBAN SKIN NATCREMEN er den perfekte finale før sengetid. Den hjælper hudens gendannelse mens vi sover og genoplader den oxidantive kapacitet til endnu en dag med en travl livsstil. Dette er lige præcis hvad din hud skal bruge om natten for at komme sig.


Hvad gør URBAN SKIN PROTECT DAGCREME så speciel og effektiv?

En speciel sammensætning af ingredienser! Licochalcone A er en naturlig antioxidant der beskytter huden fra forurenende stoffer og HEVL, mens en hudvenlig pH-værdi giver en fysiologisk balance. Formularen giver også et 48 timers fugtboost og har SPF 20, der er med til at værne huden mod tidlig aldring.


Hvad gør 1 MINUT URBAN DETOX MASK så speciel og effektiv?

Den antimikrobielle formular med magnolia ekstrakt og hvidt ler renser huden skånsomt, men dog effektivt. Den forbedrer hudens udseende og hjælper bevisligt til en perfekt teint. Masken er perfekte til daglig rens for at frigøre huden fra eksterne påvirkninger. På ét minut. Fantastisk

Vores Anbefalinger Til Dig