nivea-facecare-fullbleed

Første plejende rensecreme

Rens og plej på samme tid

NIVEA har udviklet en helt ny måde at rense din hud omhyggeligt, samtidig med at du plejer den: Creme Care Facial Cleansing. Læs mere nu.
FØRSTE PLEJENDE RENSECREME

DEN BEDSTE NIVEA-PLEJE

nivea-facecare-content-cleansing-range

NYT: NIVEA Creme Care Facial Cleansing

At rense huden er en vigtig del af den daglige hudpleje for langt de fleste kvinder. Hvis du vil undgå, at din hud føles stram og tør efter rensningen, skal du prøve NIVEA Creme Care Facial Cleansing, den første plejende rensecreme. Den nye serie har tre forskellige produkter til forskellige rensevaner: Rensemælk til ansigtet, cremen og renseservietter. Dette nye produkt med Protective Care Complex og den velkendte duft af NIVEA Creme gør huden blød, ren og naturlig smuk. 
TVC

NY NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

Se meget mere om den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie i vores nyeste tv-reklame.

DE BEDSTE RENSEVANER

MED NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

At rense din hud dagligt er en vigtig del af gode hudplejevaner. Her kan du læse mere om, hvordan du kan rense og pleje din hud på den rigtige måde, så du opnår en ren og velplejet følelse.
TIPS TIL RENSNING AF DIN HUD

LÆS ENDNU MERE OM NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

EKSPERTINTERVIEW

EKSPERTINTERVIEW MED DR. SVENJA MÖLLGAARD

svenja-moellgaard

NIVEA Creme Care Facial Cleansing er en ny serie af produkter til ansigtsrensning. Hvad er det, der gør den så speciel?
Til den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie har vi udviklet en formel, som ikke bare renser ansigtshuden. Den giver også huden nænsom pleje – hvilket får huden til at føles blød og smidig. 

Hvad er det, der gør produkterne så specielle?
Vi har kombineret det bedste fra både rens og pleje i den mest plejende ansigtsrens fra NIVEA. Du kan nemt rense din hud i dybden uden at skrubbe og komme af med alle urenheder, samtidig med at hudens naturlige fugtighedsbalance bevares. Den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing giver dig effektive renseegenskaber og den bedste pleje fra NIVEA. Produkterne giver den samme beskyttende pleje og duft, som du kender fra NIVEA Creme.

Du sagde, at serien indeholder den mest plejende ansigtsrens fra NIVEA. Hvordan fandt I frem til den?
Vi ville udvikle renseprodukter, som var nemme at bruge, og som samtidig plejede huden. Derfor udviklede vi en enestående renseformel, som indeholder de bedste elementer fra vores brands velkendte NIVEA Creme. Dette plejeprodukt gør, at din hud føles ren og frisk og har en god fugtighedsbalance, så du kan føle dig godt tilpas med din hud.