NIVEA Creme Care Intensive Nourishment

Intensiv pleje og hurtig absorberende

Ny: NIVEA Care

NIVEA CARE

Leder du efter en creme der plejer intensivt uden at fedte?

 Ny NIVEA CARE: 100% plejende og hurtig absorberende
PRODUKTER
Bathroom

FOR HUD DER FØLES FANTASTISK BLØD

UDVIKLING

Kom med bagom en hudpleje revolution

Udviklingen af NIVEA Care

Lær mere om formula udviklingen for NIVEA Care og hvordan den plejer intensivt uden at efterlade en fedtet fornemmelse.

Den næste generation af hudpleje

Siden opfindelsen af den klassiske NIVEA Creme for 100 år siden har NIVEA banet vejen for hudpleje innovationer – som den nye NIVEA Care. Efter fem års intensiv research kom den revolutionerende formula, der plejer intensivt og absorberes hurtigt.

HVAD EKSPERTERNE SIGER

INTERVIEW MED DR. CHRISTIANE MEYER

5 Spørgsmål til Dr. Christiane Meyer

Manager product development Universal Cremes and NIVEA body products. NIVEA CARE byder på intensiv og langvarig pleje som absorberes hurtigt. Dr. Meyer forklarer hvordan den nye formula virker. 

Dr. Christiane Meyer - Manager Product Development and NIVEA Body Products

Hvordan blev NIVEA CARE opfundet?
Omfattende studier viste at mange kvinder leder efter en dybdegående pleje i en simpel hudplejeløsning, der tilbyder intensiv pleje der absorberes hurtigt. Med NIVEA CARE har Beiersdorfs forskere fundet en helt ny måde at tilbyde dette: en creme der kan give intensiv og langvarig pleje uden at efterlade en fedtet fornemmelse på huden - et produkt specielt udviklet til den moderne kvinde. 


Hvad er forskellen mellem den nye NIVEA Care, den klassiske NIVEA creme og NIVEA Soft? Hvilke hudtyper er disse cremer mest egnet til?
NIVEA Cremens unikke formula tilbyder beskyttende pleje og en mild hinde, der beskytter huden. Fugtighedscremen egner sig til alle hudtyper, børn og voksne til alle sæsoner. Til modsætning, byder NIVEA Soft på en opfriskende pleje, der efterlader en let følelse på huden. Den fugtende formula af NIVEA Soft er derfor specielt egnet til yngre kvinder, da den henvender sig specielt til deres behov. Men som kvinder bliver ældre, har huden brug for mere pleje og fugt for at føles blød. NIVEA CARE tilbyder præcis hvad den moderne kvindes hud har brug for: En creme med intensiv pleje og hurtig absorbering, der får huden til at føles blød og velplejet. 

Indeholder NIVEA CARE konserveringsmidler?
NIVEA CARE indeholder konserveringsmidler (parabener) for at forhindre mikroorganismer i at gro. Uden konserveringsmidler ville mange produkter ikke holde lang tid efter første brug. Grunden til dette er at mikroorganismer som bakterier og svampe, når de først kommer i kontrakt med vores hud, kommer de hurtigt ind i produktet og formerer sig let i kosmetiske produkter der indeholder vand. Parabener og andre konserveringsmidler forhindrer tabet af produktet da de indeholder væksten af mikrober.


Er NIVEA CARE egnet til alle hudtyper?
Ja, NIVEA CARE er egnet til alle hudtyper. NIVEA Care er udviklet til at tilbyde dybdegående næring og pleje til alle hudtyper. Den er blevet afprøvet igennem omfattende tests på hundrevis af forbrugere. Testene var udført i forskellige regioner af verdenen, der beviser at cremen giver optimal pleje i forskellige klimaer.


Indeholder NIVEA CARE solbeskyttelse?
NIVEA CARE er det perfekte produkt til kvinder, der leder efter en simpel, men effektiv hudplejeløsning. Produktet fokuserer udelukkende på hudpleje for krop og ansigt og giver intensiv og langvarig pleje til huden. Derfor indeholder NIVEA CARE ikke nogle kemiske filtre. Da formlen absorberes ekstremt hurtigt fungerer den som en ideel base for anvendelse af solbeskyttelse. 

*Dette felt er obligatorisk.