NIVEA OIL IN LOTION

Plej din hud og dine sanser

VÆK DINE SANSER, FORKÆL DIN HUD

BRUG TID PÅ DIG SELV OG DEN NYE NIVEA OIL IN LOTION

Sarte dufte indhyller de forfinede olier i en hurtigt-absorberende lotion for strålende, blød hud. Den nye NIVEA Oil in Lotion-serie giver dig oliernes fordele i en hurtigt-absorberende lotion, som forkæler din hud med sensuelle dufte. Giver forårsfornemmelser og en skøn følelse til din hud! Vælg mellem fire dufte – Kirsebær- & Jojobaoile, Rose- & Arganoile, Vanille- & Mandelolie, og Kakao- & Macadamiaoile. Lav den helt rigtige stemning til din særlige “Mig-tid”, dæmp lyset, tænd stearinlys, sæt noget afslappende musik på, og forkæl din hud og dine sanser med en uimodståelig blød og strålende hud.

Forkæl dig selv i hverdagen

2: Kom i den rette stemning

Dæmp lystet, tænd nogle stearinlys, sæt musik på. Spil noget musik, der får dig til at slappe af, og gør klar til at forkæle dig selv.

1: Find et sted, hvor du er alene

Luk døren, sluk din telefon et par minutter, og nyd et forkælende øjeblik med dig selv.

3: Forkæl dig selv

Giv din hud en velfortjent pleje, og forkæl dig selv med den nye NIVEA Oil in Lotion. 


Læs mere om, hvordan du kan forkæle din hud og dine sanser

BODY OIL ELLER BODYLOTION

At tage sig tid til effektiv kropspleje er vigtigt, hvis du vil bevare en blød og smuk hud. Læs om de unikke fordele ved kropsolier og -lotion.

FORKÆL DINE SANSER

Historien om kirsebærtræet, det, der gør duften så speciel, og hvordan du får nyt liv i dine daglige kropsplejevaner med forkælende plejeolier i en hurtig-absorberende bodylotion.

TAG ET BOBLENDE KURBAD

Forestil dig, at du er hjemme hos dig selv, hvor du slapper af med stearinlys, klassisk musik og skøn duft – herligt! Med ganske få tricks, nogle badeprodukter som for eksempel badegele, badesæber og skumbad kan du skabe et afslappende frirum med kurbad i dit eget badeværelse.