#solsmart: Beskyt dig i solen

Don't let sensitive skin spoil your day in the sun

Lad ikke følsom hud spolere din dag i solen

Nyd solen med NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect


VÆR SMART MED NIVEA SUN

SOLBESKYTTELSE FOR BØRN

Det er vigtigt, at lære børn om vigtigheden ved solbeskyttelse. Børn bekymrer sig ikke om solens skadelige stråler, og derfor må vi som voksne, sørge for at holde dem beskyttet i solen. Udover at påføre solcreme hver anden time og efter badning, håndklædetørring og markant sved, burde børn også bruge en solhat for at beskytte deres hovedbund og solbriller for at holde deres øjne beskyttet.

De fleste børn elsker at lege rundt i vandkanten. Vi stræber efter at give dine børn de bedste muligheder for legetid på stranden samtidig med at holde deres hud beskyttet og sikre dem mod forbrænding. Alle NIVEA SUN Kids Protect & Play produkter er ekstra vandfaste for at holde UV beskyttelsen så intakt som muligt ved leg i vandet.

Selv hvis du følger alle eksperternes råd, kan der stadig opstå uheld. Hvis dine børn bliver solbrændte efter en dag i solen, skal der sørges for at de drikker nok vand, og fylder depoterne op med sunde madvarer som frugt og grøntsager. Derudover skal de smøres ind i et plejende og fugtgivende After Sun produkt.

Det er også vigtigt at undgå solen mellem 11-15, dække huden og bruge en høj SPF faktor for at sikre, at solskaderne ikke blive værre. Læs vores SPF guide her.


OPDAG VORES BØRNESOLCREME SERIE

LEGEFULDE SOLCREMER MED EKSTRA HØJ BESKYTTELSE

ROLL-ON BØRNESOLCREME FOR LET PÅFØRING

NIVEA SUN Kids Sensitive Roll-On gør det let og sjovt for børn at være med til indsmøring af solcreme. Den lette roll-on glider let over huden. Alt du skal gøre er at smørre den ind efter. Denne lette metode holder børnene beskyttet i solen og gør indsmøringen sjovere.

TILFØJ ET HINT AF FARVE

Har du også problemer med at få børnene smurt ind i solcreme? NIVEA SUN Kids Protect & Play SPF 30 indeholder et hint af farve. Børnene bliver ikke kun beskyttet mod de skadelige UV stråler, men vil også synes, at det er sjovt at blive smurt ind i solcreme.

TESTET TIL BØRNS SENSITIVE HUD

Vores NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive serie er udviklet til den meget sensitive og delikate hud. Serien tilbyder samme høje beskyttelse som NIVEA SUN Protect & Play solcremer, men bruger en uparfumeret formula, der har været testet og passer til selv den mest sensitive hud.

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT SOOTHES SKIN

Beskyt huden og koralrevene samtidig

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Soothing Sun Lotion serie er specielt udviklet til sensitiv hud. Solcremerne lindrer og beroliger sensitive hud samtidig med, at de beskytter huden mod forbrænding og sol-forårsaget irritationer.

De kan vælge imellem SPF30 og SPF50+, som vil beskytte din hud mod negative effekter ved UV stråler – samtidig med at huden beroliges.

Et hold af experter fra NIVEA har skabt og gennemtestet disse solcremer, der indeholder Panthenol, naturlig Aloe Vera og Jojoba olie i en unik uparfumeret formula.

Den lette og ikke-fedtende tekstur er let at smøre ind i huden og er også vandfast - så du kan lege med venner og familie i solen uden at bekymre dig.


Sensitive Sunscreen demands caring ingredients

Sensitive solcremer kræver plejende ingredienser

Lær mere om vores plejende ingredienser

Aloe Vera

Oprindeligt kommer Aloe Vera planten fra den arabiske peninsula, men er siden fundet i flere regioner som Middelhavet, Mexico og Indien.

Aloe Vera planten består, med op til 98,5, hovedsagligt af vand. Med dens intense fugtgivende effekt, er den en favorit i naturlige skønhedsprodukter.

Panthenol

Panthenol, også kaldet Provitamin B5 eller Dexpathenol, er en del af den kraftfulde B-kompleks vitamin familie.

Panthenol har naturlige fugtgivende, lindrende, beroligende og regenererende effekter. Den holder huden blød og glat og passer til alle hudtyper.

Jojoba Oil

Jojoba olie er et ekstrakt fra jojoba plantens kerner og kan findes i det sydlige USA og nordlige Mexico. Jojoba olie bruges ofte i body lotions grundet dens mange fordele. Udover dens kraftige fugtgivende effekt indeholder den også Vitamin E, som er en naturlig anti-age ingrediens.

Lakridsekstrakt

Ekstraktet trækkes fra lakridsroden (Glycyrrhizainflata) og indeholder effektiv Licochalcone A. Lakridsekstraktet har antiinflamatoriske fordele, der beroliger og lindrer huden. Samtidig indeholder den antioxidative egenskaber som beskytter huden mod UV forårsagdet frie radikaler.


Hawaii Reef Bill - Sikre koralrev og beskyttet hud

Solen gør os glad. Den har en stor indflydelse på vores velbefindende og stimulerer vores Vitamin D produktion. Men solens stråler kan også være skadende for os. Derfor er solbeskyttelse med effektive UV filtre meget vigtige. Desværre er mange UV filtre, sammen med andre årsager, mistænkt for at have en skadelig effekt på koralrevene. Grundet dette, har staten Hawaii vedtaget en lov med effekt d. 1. januar 2021, der forbyder brugen af UV filtrene oxybenzone (benzophenone-3) og octinoxate (ethylhexylmethoxycinnamate). Alle europæiske NIVEA SUN produkter er fri for disse ingredienser og er derfor i overensstemmelse med Hawaii Reef lovforslaget.

Octinoxate

Research på Octinoxate (Ethylhexyl Methoxycinnamate) er mindre konkluderende end undersøgelsen af Oxybenzone. Da mekanismen kan være den samme med oxybenzone, er denne ingrediens også forbudt af Hawaii Reef lovforslaget og ikke en del af NIVEA SUNs produkter.

NIVEA SUN

NIVEA SUN stræber ikke kun efter at give den bedste solbeskyttelse, men også at minimere den miljømæssige effekt af vores produktion. Vores solpleje produkter har været testet igennem for at imødekomme den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder.

Oxybenzone

I forbindelse med nye undersøgelser af koraler i laboratorie betingelser, er Oxybenzone (Benzophenone-3) mistænkt for at accelerere afblegningen af koralerne.