NIVEA MicellAIR® Expert

INNOVATION

Professionel rens, skånsom ansigtspleje

Skånsom og effektiv makeupfjerner, der er testet og elsket af professionelle makeup artister, NIVEA MicellAIR®  Expert er den perfekte partner for alle der elsker makeup.

Kombinationen af NIVEA MicellAIR®-komplex med tørolie og sort te ekstrakt fjernes makeup som en magnet og fjerner effektivt både vandfast og langtidsholdbar make-up fra øjne og ansigt, uden at efterlade rester og en fedtet hinde.

Huden efterlades ren og sund. Da der ikke er behov for at skylle af med vand eller gnubbe produktet ind, bliver delikate områder som øjenvipperne beskyttet. Så om du kan lide at eksperimentere med makeuppen derhjemme, gør dig klar med dine veninder eller gerne vil opfriske din makeup i løbet af aftenen, så er NIVEA MicellAIR®  Expert din ven. 

Spørg eksperterne

MicellAIR® Expert x Makeup artister

nicci-welsh-influencer

PROFESSIONELLE TIPS FRA MAKEUP ARTIST NICCI WELSH

Nicci Welsh har arbejdet mere end 25 år som makeup artist, hvor hun har arbejdet hele verdenen over. Niccis passion er at få kvinder til at føle sig som deres bedste ’’jeg’’. Udover hendes arbejde som make-up artist, ejer hun sit eget makeup akademi på Frederiksberg. Her underviser hun i makeup teknikker og erfaring, som hun i samarbejde med NIVEA, også vil dele med dig. 

5 tips fra Nicci

 1. THE DOUBLE CLEANSE
  Det er meget vigtigt at rense huden. Det fjerner både skidt og snavs fra dagen og natten samtidig med at give dig det bedste underlag for et nyt lag make-up. Rens modvirker urenhed hud og bumser og får huden til at se ren og sund ud. Men vidste du, at det ikke altid er nok at rense en gang? Nicci Welsh introducerer the double cleanse, som sørger for at din hud bliver renset i dybden – især efter vandfast eller tung makeup. Først starter du med NIVEA MicellAIR®  Expert Wipes for at fjerne makeup og snavs på overfladen. Efter tager du en NIVEA MicellAIR® Water Expert på en vatrondel og rejser ansigt, øjne og læber, der renser i dybden. På denne måde skaber du det bedste underlag for en jævn og smuk make-up. 

 2. Tør hud
  Hvis du har tør hud er det meget vigtigt, at vælge dine produkter med omhu. Tør hud betyder ikke, at du ikke skal rense din hud, men det er vigtigt at bruge skånsomme produkter. NIVEA MicellAIR® Water Expert er optimal til tør hud, da den fjerner snavs og makeup fra huden, men efterlader hudens naturlige olier, der er med til at bibeholde hudens naturlige fugtbalance. Endvidere indeholder den tørolie, der gør det muligt at fjerne tung og vandfast make-up. Påfør derefter en fugtighedscreme, der vil tilføje fugt og pleje til din hud.

 3. Fedtet hud
  Hvis du døjer med fedtet hud og en skinnende hudoverflade, kan det være nødvendigt at rense tre gange om dagen. Rensen vil tage den øverste flade af snavs og fedt og sørge for at du ikke skinner hele dagen. NIVEA MicellAIR® Water Expert er lette at have med i tasken og kan fjerne det øverste lag fedt og snavs på hudens overflade. Brug herefter mat pudder og bronzer, da glitter kan være med til at skabe en skinnende overflade. 

 4. Red din makeup i løbet af dagen
  Det er sjældent at makeuppen ser ud om eftermiddagen, som den gjorde om morgenen. Desværre! Derfor kan det være nødvendigt, at rette og friske makeuppen op i løbet af dagen. Nicci Welsh har udviklet adskillige tips til et let makeup, der hurtigt kan friskes op. Disse tips og tricks bliver løbende udgivet på NIVEAs hjemmeside og sociale medier. Et hurtigt tip vil være, at have NIVEA MicellAIR® Expert Wipes med i tasken, så når din mascara eller øjenskygge begynder at falde, kan det hurtigt fjernes under øjet, uden at fjerne hele din mascara. Du kan også bruge den til læbestift og eyeliner for at skabe en skarp kant. Tjek Niccis tutorials for flere tips og se hvordan hun redder læbestiften!

 5. Har du travlt? 
  Mange oplever at komme sent hjem og ikke orke at fjerne makeuppen. Men det er faktisk noget af det værste du kan gøre for din hud. Hvis overskuddet er lavt, så nøjes med en enkelt gang rens med NIVEA MicellAIR® Expert Wipes, der både kan tage den vandfaste øjenmakeup og tunge Foundation. Hvis makeuppen og skidtet får lov til at blive på huden, kan det bygge sig op og resultere i hudorme og urenheder. Lidt rens er langt bedre end ingen rens. På denne måde giver du huden plads til at trække vejret natten over og skaber det bedste fundament for en ren og sund hud, der er klar til et nyt lag makeup dagen efter.


Forskning og udvikling

Sådan fungerer NIVEA MicellAIR®

1) NY TEKNIK, REVOLUTIONERENDE HUDPLEJE

NIVEA MicellAIR® teknikken er en simpel og skånsom måde at fjerne det mest vandfaste og tunge makeup. Med en formula af tørolie efterlades 0% produktrester på huden, så du hverken behøver at skulle eller gnide. 

2) LILLE MEN IMPONERENDE STYRKE

Miceller er mikroskopiske molekyler der effektivt kan fjerne de mindste partikler af snavs, olie og makeup - selv fra hudens mest sensitive områder som øjne og læber. 

3) MICELLER FUNGERER SOM MAGNETER

Miceller er både vand-elskende (hydrofile) og olie-elskende (lipofile) og kan fjerne både vandopløslige og fedtopløselige partikler. Micellerne fungerer som en magnet og løfter partiklerne fra huden uden at irritere den.