NIVEA Micellar Water

ANSIGTSRENS I ÉT ENKELT TRIN

#SwipeItOff med NIVEA Micellar Water

Skal du fjerne din hverdagsmakeup, festmakeup eller bare rense dit ansigt efter en lang dag? NIVEA Micellar Water er alt du behøver til at #SwipeItOff. Det kan gøres nemt, hurtigt og effektivt.

Rensevandet er specielt udviklet som en behagelig rens og makeupfjerner i ét. Den indeholder specielle strukturer af overfladeaktive molekyler, bedre kendt som miceller. De fungerer som en magnet og fjerner både makeup, renser effektivt og fugter, uden at efterlade rester og en fedtet hinde på huden. Huden efterlades derfor dejlig ren og strålende.

Den er perfekt til dig, der mangler en nem og effektiv ansigtsrens, søger et alt-i-en produkt, eller bare godt kan lide at eksperimentere med makeup og gerne vil have noget, der kan fjerne den så let som en leg.

HVAD ER MICELLAR WATER?

Du har sikkert hørt om hvordan Micellar Water virker, men er du sikker på, at du ved præcis, hvad det er for noget? 

HVAD ER MICELLAR WATER?

Micellar Water virker som den bedste og mest skånsomme ansigtsrens. Det er en rens, der indeholder miceller, som er overfladeaktive molekyler, der er hydrofile og oleofile. Det betyder, at de tiltrækker vand, fedt og snavs. Når Micellar Water anvendes på en vatrondel eller renseserviet, så fjernes selv den mest hårdføre makeup.

Micellar Waters unikke egenskaber betyder, at du afhængigt af din hudtype kan anvende det som ansigtsrens, makeupfjerner og fugtgiver. For at få det allerbedste resultat, kan du vælge at kombinere Micellar Water med en dagcreme og/eller natcreme.

HVAD ER MICELLER?

Miceller er usynlige, koncentrerede molekyler, som både elsker vand (hydrofile) og olie (oleofile). Det betyder, at de kan fjerne snavs der er både vand- og fedtopløselig, idet molekylerne naturligt tiltrækkes af både fedt- og vandbaserede stoffer. Miceller omkranser fedt- og voksbaserede snavspartikler i deres oleofile midte, så partiklerne nemt kan fjernes, uden at du behøver at gnubbe huden eller at huden irriteres.

Når Micellar Water anvendes på en vatrondel, er det den ydre del af micellen, der som en magnet, hæfter sig til vatrondellen. Dermed kan snavs og makeup nemt tørres væk. Anvendelsen af Micellar Water er derfor en nem og effektiv måde at fjerne makeup let og hurtigt, samtidig med at det er skånsomt for hud og øjenvipper.

FORDELENE VED MICELLAR WATER

Med NIVEAs brede udvalg af Micellar produkter, er
der noget for enhver hudtype. Har du sensitiv hud,
så skal du vælge vores milde NIVEA MicellAIR
Sensitive
som er uden parfume, samt renser huden
effektivt og skånsomt.

Har du normal hud, anbefaler vi vores lækre NIVEA
MicellAIR Normal
som renser blidt men effektivt.

Bruger du langtidsholdbart eller vandfast makeup, så
vil vi anbefale at du anvender NIVEA MicellAIR
Expert
, som er udviklet specielt til dette formål. Den
fjerner din makeup på ingen tid og er helt uden
parfume.

VANDFAST ØJENMAKEUPFJERNER

Hvis du bruger langtidsholdbar eller vandfast øjenmakeup, som fx vandfast mascara, så har vi et tip til dig: Ryst MicellAIR Expert grundigt og blødgør en vatrondel med Micellar Wateren. Hold vatrondellen på øjet i minimum 10 sekunder, inden du tørrer henover øjnene. Produktet virker nemlig som en magnet, der hurtigt og enkelt trækker opløser og makeuppen væk fra det følsomme øjenområde. Enkelt og nemt! 

TIPS TIL FJERNELSE AF ØJENMAKEUP MED MICELLAR WATER

  • Blødgør en vatrondel eller renseserviet med Micellar Water og lad den hvile et øjeblik på det lukkede øje for at opløse makeup'en, inden du tørrer den henover ansigtet og øjnene.
  • Sørg for ikke at gnubbe eller gnide.
  • Tør forsigtigt øjne eller ansigt med rene renseservietter eller vatrondeller, indtil der ikke kommer flere makeuprester på. Der er ingen grund til at trykke for hårdt.
  • Fjern altid makeup fra øjnene, inden du renser resten af ansigtet.
  • Det er vigtigt at rense og tone dit ansigt - heldigvis er Micellar Water en 3-i-1 løsning, så du ikke behøver at gøre yderligere!


Forskning og udvikling

Sådan fungerer NIVEA MicellAIR®

1) NY TEKNIK, REVOLUTIONERENDE HUDPLEJE

NIVEA MicellAIR teknikken er en simple og skånsom måde, at fjerne makeup og rense huden i kun ét enkelt trin. Huden efterlades med 0% produktrester tilbage på huden, så du hverken behøver at skylle eller gnide.

3) MICELLER FUNGERER SOM MAGNETER

Miceller er både vand-elskende (hydrofile) og olie-elskende (lipofile) og kan fjerne både vandopløslige og fedtopløselige partikler. Micellerne fungerer som en magnet og løfter partiklerne fra huden uden at irritere den. 

2) LILLE MEN IMPONERENDE STYRKE

Miceller er mikroskopiske molekyler der effektivt kan fjerne de mindste partikler af snavs, olie og makeup - selv fra hudens mest sensitive områder som øjne og læber.