Første plejende rensecreme

NIVEA har udviklet en helt ny måde at rense din hud omhyggeligt, samtidig med at du plejer den: Creme Care Facial Cleansing. Læs mere nu.

DEN BEDSTE NIVEA-PLEJE

NYT: NIVEA Creme Care Facial Cleansing

At rense huden er en vigtig del af den daglige hudpleje for langt de fleste kvinder. Hvis du vil undgå, at din hud føles stram og tør efter rensningen, skal du prøve NIVEA Creme Care Facial Cleansing, den første plejende rensecreme. Den nye serie har tre forskellige produkter til forskellige rensevaner: Rensemælk til ansigtet, cremen og renseservietter. Dette nye produkt med Protective Care Complex og den velkendte duft af NIVEA Creme gør huden blød, ren og naturlig smuk. 


NY NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

Se meget mere om den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie i vores nyeste tv-reklame.


MED NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

At rense din hud dagligt er en vigtig del af gode hudplejevaner. Her kan du læse mere om, hvordan du kan rense og pleje din hud på den rigtige måde, så du opnår en ren og velplejet følelse.

Trin 1: Forbered dig godt

Rens din hud hver dag, inden du påfører dag- og natcreme. Inden du går i gang med at rense dit ansigt, bør du vaske dine hænder grundigt, så du kommer af med smitsomt snavs og bakterier, som du har fået på hænderne i løbet af dagen.

Trin 2: Benyt en mild og plejende rensecreme

Hvis du plejer at rense dit ansigt med vand, kan du prøve den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-creme. Vil du  bruge en vatrondel, er NIVEA Creme Care Facial Cleansing-mælk oplagt. Når du vil rense dit ansigt hurtigt, kan du vælge de nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serviet.

Trin 3: Brug skintonic

At komme skintonic på din hud er det sidste trin. Skintonic fjerner de sidste rester af make-up og renseprodukter,og tilfører desuden din hud fugt. Ved at følge disse trin har du gjort din ansigtshud klar til bedre at kunne absorbere de aktive stoffer i din dag- og natcreme. 


LÆS ENDNU MERE OM NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

Sådan renser du din hud

Hvorfor er det vigtigt, at du renser dit ansigt, de bedste måder at gøre det på uden at ødelægge hudens naturlige fugtbalance, og hvad gør den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing så enestående.

Din guide til en smuk ansigtshud

Hvad kan give problemer med ansigtshuden, hvad kan du gøre for at forbedre din hud, og hvordan kan den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie hjælpe dig til at få den smukke ansigtshud, du altid har ønsket dig.

Sådan vasker du dit ansigt

Se, hvordan mange vasker deres ansigt helt forkert, en trin-for-trin-guide til ansigtsrensning, og lær mere om den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie.

En ansigtsrens, der virkelig er plejende

Hvordan at pleje os selv er at elske os selv, især når det gælder hudpleje, og hvordan den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie giver intensiv pleje, mens den renser.

Tør hud: Sådan undgår du det

Hvordan almindelig ansigtsrens kan gøre din hud tør og kedelig, og hvordan dette kan bekæmpes ved at benytte den nye renseserie fra NIVEA.


EKSPERTINTERVIEW MED DR. SVENJA MÖLLGAARD

NIVEA Creme Care Facial Cleansing er en ny serie af produkter til ansigtsrensning. Hvad er det, der gør den så speciel?
Til den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serie har vi udviklet en formel, som ikke bare renser ansigtshuden. Den giver også huden nænsom pleje – hvilket får huden til at føles blød og smidig. 

Hvad er det, der gør produkterne så specielle?
Vi har kombineret det bedste fra både rens og pleje i den mest plejende ansigtsrens fra NIVEA. Du kan nemt rense din hud i dybden uden at skrubbe og komme af med alle urenheder, samtidig med at hudens naturlige fugtighedsbalance bevares. Den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing giver dig effektive renseegenskaber og den bedste pleje fra NIVEA. Produkterne giver den samme beskyttende pleje og duft, som du kender fra NIVEA Creme.

Du sagde, at serien indeholder den mest plejende ansigtsrens fra NIVEA. Hvordan fandt I frem til den?
Vi ville udvikle renseprodukter, som var nemme at bruge, og som samtidig plejede huden. Derfor udviklede vi en enestående renseformel, som indeholder de bedste elementer fra vores brands velkendte NIVEA Creme. Dette plejeprodukt gør, at din hud føles ren og frisk og har en god fugtighedsbalance, så du kan føle dig godt tilpas med din hud.